Artikkeli

Yhä useammat työyhteisöt sallivat verenluovutuksen työajalla

Veripalvelun vuosi sitten lanseeraama työpaikkasertifikaatti on otettu käyttöön jo yli 250 työpaikalla. Sertifikaatti on tunnustus niille työyhteisöille, jotka mahdollistavat verenluovutuksessa käynnin työajalla.

”Työkaverin kanssa verenluovutus on hauskempaa”

Espoolaisen teollisuuskemikaaleja valmistavan Kemiran tutkimuskeskuksen työntekijät ovat luovuttaneet porukalla verta jo reilun vuosikymmenen. Kemiralaisilla on oma luovuttajaryhmä ja lisäksi työpaikalla on käytössä Veripalvelun työpaikkasertifikaatti.

”Työnantajalta hieno ja vastuullinen teko”

Markkinointi- ja viestintätoimisto Aava&Bangissa mahdollisuus verenluovutukseen työajalla on listattu työsuhde-etujen joukkoon. Verenluovutus työajalla on ollut käytäntönä kolmisen vuotta, ja tästä viestitään yhteisesti koko henkilöstön tapaamisissa sekä perehdytyksen yhteydessä.

Asiakaskysely: Terveydenhuollon ammattilaisilla vahva luottamus Veripalveluun

Terveydenhuollon ammattilaisten luottamus Veripalvelun tuotteisiin ja palveluihin sekä kykyyn huolehtia verivalmistehuollosta myös poikkeusaikana on pysynyt erinomaisella tasolla. Sairaalat arvostavat erityisesti Veripalvelulta saamaansa hyvää asiakaspalvelua, apua ongelmatilanteissa sekä koulutustarjontaa.

Team Rynkeby luovuttaa ja pyöräilee pienten potilaiden puolesta

Heinäkuun 7. noin 240 pyöräilyjoukkue Team Rynkebyn jäsentä starttaa polkien Suomesta kohti Pariisia. Hyväntekeväisyysjoukkue treenaa reissulle yhdessä pitkin vuotta, mutta tärkein tehtävä on kerätä varoja Suomen Lasten Syöpäsäätiö Aamulle ja Sylva ry:lle. Tiimi luovuttaa yhdessä myös verta auttaakseen pieniä potilaita.