Viisi erilaisiin työvaatteisiin pukeutunutta ihmistä käärii hihaansa.

Luovuta verta työajalla

Saako työpaikallanne luovuttaa verta työajalla? Veripalvelun työpaikkasertifikaatti on konkreettinen tapa auttaa potilaita ja osoittaa yhteiskuntavastuuta.

Mistä Verenluovutus työajalla -sertifikaatissa on kyse?

Työpaikkasertifikaatti on tunnustus, jonka organisaatio saa käyttöönsä, jos sen työntekijöiden on mahdollista luovuttaa verta työajalla.

  1. Sertifikaatti antaa yrityksille ja muille organisaatioille uuden tavan osoittaa yhteiskuntavastuuta,
  2. Se mahdollistaa entistä useammalle ihmiselle verenluovutuksen työajan puitteissa.

Tavoitteemme on sertifikaatin avulla aktivoida entistä useampia ihmisiä luovuttamaan verta. Toivomme, että sertifikaatin lanseerauksen myötä yhä useammat yritykset mahdollistaisivat verenluovutuksen työajalla.

Työpaikka voi itse päättää verenluovutuksessa käyntien yksityiskohdista, esimerkiksi kuinka monta kertaa vuodessa työaikaa tähän on mahdollista käyttää.

Mitä työyhteisö hyötyy sertifikaatista?

Työyhteisöille sertifikaatti on yksi tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta ja saada auttamisen kautta tapahtuvaa merkityksellisyyden kokemusta. Sertifikaatti toimii osana yritysten ja organisaatioiden vastuullista brändiä ja työnantajakuvaa. Sallimalla verenluovutuksen työajalla työpaikat saavat käyttöönsä sähköisen sertifikaatin, jonka ne voivat liittää esimerkiksi verkkosivuilleen.

Työpaikkasertifikaatti tarkoittaa sekä yrityksille että niiden työntekijöille mahdollisuutta olla mukana auttamassa potilaita.

Työntekijöiden näkökulmasta mahdollisuus luovuttaa verta työajalla auttaa aikatauluhaasteissa, jotka voivat muuten estää verenluovutuksen.

Onko sertifikaatissa vuosimaksua?

Ei ole. Verenluovutus työajalla -sertifikaatin käyttöönotosta ei tarvitse maksaa mitään. Otamme ilolla vastaan kaikki uudet työpaikkasertifikaatin käyttäjät!

Miten sertifikaatin saa käyttöön?

  • Ilmoittaudu mukaan täyttämällä työpaikan yhteystiedot.
  • Lataa sertifikaatti aineistopankistamme tai kopioi kuva alta.
  • Vie sertifikaatti omille verkkosivuille.
  • Myös maininta mukanaolosta riittää. Voitte lisätä esimerkiksi lauseen: ”Meillä saa luovuttaa verta työajalla” työyhteisönne vastuullisuudesta kertovalle sivulle.
  • Muista kertoa verenluovutusmahdollisuudesta työntekijöille esimerkiksi intrassa. Voit lisätä linkin esimerkiksi tälle verkkosivulle. Jaathan tietoa myös somessa, esim. LinkedInissä.

Ehtona sertifikaatin käytölle on verenluovutuksen mahdollistaminen työajalla. Organisaatiot voivat itse päättää tarkemmista reunaehdoista luovutuksessa käyntien suhteen.

Katso, kenellä sertifikaatti on jo käytössä!

Veripalvelun työpaikkasertifikaatti, tunnus.

Lue myös

Tarjoamme vähintään neljän hengen porukoille tarvittaessa maksuttoman edestakaisen taksikyydin.

Oletko kiinnostunut järjestämään verenluovutustilaisuuden työpaikallanne?

Lue organisaatioiden kokemuksia

Liikenteenohjausyhtiö Fintrafficin valvomon työntekijä työssään.
25.4.2024
Artikkeli

Fintrafficilla verenluovutus on välittämistä

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic ohjaa, valvoo sekä varmistaa liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta maalla, merellä ja ilmassa. Työyhteisössä on useita aktiivisia verenluovuttajia. Fintrafficin…

Viisi työntekijää käärimässä hihojaan verenluovutusta varten.
19.3.2024
Artikkeli

Yhä useammat työyhteisöt sallivat verenluovutuksen työajalla

Veripalvelun vuosi sitten lanseeraama työpaikkasertifikaatti on otettu käyttöön jo yli 250 työpaikalla. Sertifikaatti on tunnustus niille työyhteisöille, jotka mahdollistavat verenluovutuksessa…

Kemiran tutkimusosaston verenluovuttajat ryhmäkuvassa.
1.3.2024
Artikkeli

”Työkaverin kanssa verenluovutus on hauskempaa”

Espoolaisen teollisuuskemikaaleja valmistavan Kemiran tutkimuskeskuksen työntekijät ovat luovuttaneet porukalla verta jo reilun vuosikymmenen. Kemiralaisilla on oma luovuttajaryhmä ja lisäksi työpaikalla…

Markkinointi- ja viestintätoimisto Aava&Bangin työntekijöitä tietokoneen ääressä.
19.2.2024
Artikkeli

”Työnantajalta hieno ja vastuullinen teko”

Markkinointi- ja viestintätoimisto Aava&Bangissa mahdollisuus verenluovutukseen työajalla on listattu työsuhde-etujen joukkoon. Verenluovutus työajalla on ollut käytäntönä kolmisen vuotta, ja tästä…

Katso video työpaikkasertifikaatista!

Veripalvelun työpaikkasertifikaatti on tunnustus työyhteisöille, jotka mahdollistavat verenluovutuksen työajalla.

Luovuta verta työajalla -sertifikaatin video: Veripalvelun työpaikkasertifikaatti on vaikuttava tapa auttaa potilaita ja osoittaa yhteiskuntavastuuta.