Haku Menu

Lääkealan/lääketieteen ammattilainen tai opiskelija, liity auttamisen ketjuun!

Haemme lääkealan tai lääketieteen ammattilaisia ja opiskelijoita vuosilomasijaisuuksiin verivalmisteiden tuotantoon Helsingin Kivihakaan kesäksi 2019.

 

​Veripalvelussa valmistamme luovutetusta verestä punasolu- ja verihiutalevalmisteita sekä plasmaa lääkkeiden raaka-aineeksi. Perusvalmisteiden lisäksi valmistamme monia erikoisvalmisteita. Vastaamme myös Helsingissä olevien verivalmistevarastojen ylläpidosta sekä valmisteiden jakelusta sairaaloille.

Tehtävä

Verivalmisteiden tuotannossa työskentelemme tiiviisti tiimeissä. Työhömme kuuluu veren prosessointia eri verivalmisteiksi potilaiden tarpeisiin sekä verivarastojen hallintaa. Työvaiheet ovat osin koneellisia, osin käsityötä.

Palvelemme kuutena päivänä viikossa, arkisin aamu- ja iltavuorossa sekä lauantaisin ja juhlapyhinä päiväsaikaan. Kesätyöt alkavat touko-kesäkuun aikana ja päättyvät elokuun loppuun mennessä. Huomioimme opintojen aloituksen mahdollisuuksien mukaan.

Osaamisesi

Edellytämme lääkealan/lääketieteen tutkintoa tai opintoja sekä aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta. Olet taitava tiimityöskentelijä ja pidät uusien asioiden oppimisesta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa työyhteisössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat täyden perehdytyksen tehtäviisi. Tarjoamme työasun ja -jalkineet, lounasedun sekä mahdollisuuden treenata omalla kuntosalillamme. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antavat tuotantoesimies Sari Rope p. 029 300 1780 sekä operatiivinen esimies Kaisa Ovaska p. 029 300 1755.

Jätä hakemuksesi viimeistään 17.2.2019 tämän linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävät sopivan henkilön löydyttyä.