Ole luovuttaja ja ylpeä siitä!

Veren luovuttaminen on ilmainen ja vain vähän aikaa vievä tapa auttaa potilaita konkreettisesti. Luovuta verta 11.3.–31.5. ja osallistu samalla huppariarvontaan.

Verenluovuttaja luovuttaja-huppari päällä kevätsateessa.

Luovuta verta – voit voittaa hupparin!

Joka arkipäivä tarvitaan 700 vapaaehtoisen apua. Luovuta verta toukokuun loppuun mennessä niin osallistut huppariarvontaan.

Huppariarvonta

Arvomme LUOVUTTAJA-huppareita kaikkien verenluovutuksessa 11.3.-31.5.2024 käyvien kesken.

Näin osallistut

  1. Varaa aika verenluovutukseen tai poikkea käymään.
  2. Kerro sähköpostiosoitteesi hoitajallemme, kun tulet luovuttamaan.

Sähköpostiosoitetta tarvitaan, jotta voimme ilmoittaa voitosta.

Palkinnot

LUOVUTTAJA-hupparit ovat 100% luomupuuvillaa ja ne on valmistettu Portugalissa. Hupparin arvo on 65 euroa. Voittaja saa tilata ilmaiseksi haluamansa kokoisen hupparin SPR:n verkkokaupasta. Kampanjan aikana arvotaan yksi huppari per luovutuspäivä.

Henkilötietojen käsittely

Veripalvelu käsittelee verenluovuttajien henkilötietoja verenluovuttajarekisterin tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla. Luovuttajista ei tallenneta erillisiä tietoja kampanjaan liittyen.

Muut ehdot

Veripalvelu pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan ja sen sääntöihin. Ilmoitamme tällä sivulla ja mahdollisuuksien mukaan kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan liittyen.

Verenluovuttaja kahvilla Luovuttaja-huppari päällä.

Kerro muillekin, että olet luovuttaja!

Haluatko varmistaa itsellesi upouuden LUOVUTTAJA-hupparin? Voit ostaa omasi SPR:n verkkokaupasta. Huppareita on saatavilla rajallinen erä. Ostaessasi hupparin tuet samalla SPR:n humanitaarista työtä Suomessa.