Haku Menu

Kantikset

Tule mukaan auttamisen ketjuun ja kannusta ihmisiä liittymään Kantasolurekisteriin! Kampanjoi töissä, koulussa tai harrastuspiireissä.

Jos olet itse jo rekisterin jäsen tai et voi liittyä tai kuulua enää rekisteriin, voit joka tapauksessa kannustaa muita mukaan. Kantasolurekisteri tarvitsee joka vuosi yli 5 000 uutta jäsentä toimiakseen tehokkaasti kantasolusiirtoa tarvitsevien potilaiden hyväksi. Aina kun rekisteriin saadaan uusi jäsen, aukeaa uusi mahdollisuus löytää sopiva luovuttaja siirrettä tarvitsevalla potilaalle.

Kuka on Kantis?
Kantis on henkilö, ryhmä tai yritys, joka haluaa edistää Kantasolurekisterin jäsenhankintaa.

Mitä Kantis tekee?
Kantis tekee Kantasolurekisteriä tunnetuksi ja auttaa rekrytoimaan uusia jäseniä, jotta mahdollisimman monelle potilaalle löytyisi sopiva kantasolujen luovuttaja. Kantis voi esimerkiksi järjestää kampanjan, laittaa liittymishaasteen kiertämään, jakaa tietoa sosiaalisessa mediassa, rohkaista henkilökohtaisen keskustelun kautta liittymään rekisteriin, ripustaa työpaikan ilmoitustaululle kantasolujen luovuttamisesta kertovan julisteen jne.

Mistä löydän tietoa Kantasolurekisteristä?
Lisää tietoa puolesta puhumisen tueksi löydät verkkosivuiltamme.

Kuvia pääset hakemaan Veripalvelun Aineistopankista.

Löydät meidät myös Facebookista ja voit aina soittaa puh. 029 300 1515 tai kysyä lisää lähettämällä sähköpostia kantasolurekisteri@veripalvelu.fi.

Mistä materiaalia kampanjointiini?
Voimme lähettää sinulle rekrytointiesitteitä, tietopaketteja, julisteita sekä Soluista elämää- lehtiä. Tilaa materiaalia täältä.

Hyvä huomioida:

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme sinua alkuun puolestapuhumisessa! Mahdolliset omat laajemmat materiaalit kannattaa virheiden välttämiseksi tarkastuttaa Veripalvelussa. 

Kiitos, kun autat meitä!