Haku Menu

Ojenna kätesi -videokilpailu

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistujille!

 

Osallistu videokilpailuun ja voita 1500€!  Videon teemana on uusien verenluovuttajien rekrytointi. Video voi olla liikkuvaa kuvaa, animaatiota tai mitä ikinä keksitkin. Kilpailuun voi osallistua joko yksin tai porukalla. Kilpailuaika on 31.8.2018 asti.

 

Ojenna kätesi -videokilpailuun osallistuva video on tehtävä alla olevien sääntöjen puitteissa. Kaikki sääntöjen mukaan toteutetut videot osallistuvat Veripalvelun järjestämään kilpailuun. Veripalvelu valitsee kilpailun voittajan.

 

1. Yleistä kilpailusta
Ojenna kätesi -videokilpailun järjestää Suomen Punainen Risti, Veripalvelu. Videon teemana on uusien verenluovuttajien rekrytointi, kohderyhmänä nuoret aikuiset. Video voi olla joko liikkuvaa kuvaa, animaatiota tai mitä ikinä keksitkin. Kilpailuun voi osallistua joko yksin tai porukalla.

Kilpailun voittaja tai voittajaporukka palkitaan 1 500 eurolla. Lisäksi arvomme osallistujien kesken pikkupalkintoja.

Voittajan valitsee Veripalvelun raati. Osallistujien tulee julkaista kilpailuvideonsa Youtubessa ja lähettää videolinkki osoitteeseen info@veripalvelu.fi 31.8.2018 mennessä.

Kaikki kilpailuun osallistuvat videot voidaan julkaista Veripalvelun kanavissa tai sosiaalisessa mediassa.


2. Videon teema
Videon tarkoituksena on innostaa nuoria verenluovuttajiksi. Kilpailijoilla on vapaat kädet tehdä oman näköisensä video, oli se sitten liikkuvaa kuvaa tai vaikkapa animaatio. Tärkeintä on, että video puhuttelee kohderyhmää. Tsekkaa faktat ja lue verenluovutuksesta.


3. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 31.8.2018 asti. Tämän jälkeen julkaistut videot eivät ole mukana kilpailussa.
Voittaja julkaistaan syyskuussa 2018.


4. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua Suomessa asuva henkilö/henkilöt. Osallistuminen vaatii itse tehdyn kilpailuvideon lataamisen julkiselle kanavalle Youtubeen ja Youtube-linkin lähettämisen osoitteeseen info(at)veripalvelu.fi. Liitä viestiin yhteystietosi: Nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä tekijöiden nimet ja mahdollisen musiikin tekijänoikeustiedot. Kilpailuaika päättyy 31.8.2018.


5. Videon kesto
Videon suosituspituus on mielellään yksi minuutti mahdollisine alku- ja lopputeksteineen.


6. Videon musiikki ja äänet
Videon tekijällä/tekijöillä pitää olla videossa käytettävään musiikkiin oikeudet. Teostovapaata musiikkia ja ääniä voi käyttää. Videossa mahdollisesti käytettävä musiikki tulee mainita Veripalvelulle lähetettävässä viestissä, ei kuitenkaan lopputeksteissä.


7. Muut tekijänoikeusasiat
Videossa ei saa esiintyä kuvamateriaalia, johon tekijällä/tekijöillä ei ole oikeutta.


8. Videon oikeuksista
Veripalvelu voi näyttää kilpailuun osallistuvia videoita tai niiden osia omissa kanavissaan, mukaan lukien sosiaalinen media, tapahtumat sekä muu markkinointi ja mainonta. Kilpailun päätyttyä Veripalvelulla säilyvät edelleen kilpailuvideoiden täydet esitysoikeudet edellä mainitulla tavalla.


9. Palkinnon toimittaminen ja voittajalle ilmoittaminen
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailun pääpalkinto on 1 500 euroa. Se maksetaan voittajan tai voittajien ilmoittamalle suomalaiselle pankkitilille. Voittaja on vastuussa mahdollisista veroista.

 
10. Yhteydenotot
Kilpailua koskevat tiedustelut voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info (at) veripalvelu.fi.


11. Facebook
Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

 

PS. Olemme iloisia, jos jaat videosi sosiaalisessa mediassa #ojennakätesi ja tägäät meidät @veripalvelu :)

Kilpailuonnea!


 

Veripalvelun viestintärekisterin tietosuojaseloste