Haku Menu

Laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko, liity auttamisen ketjuun!

Haemme laboratoriohoitajaa tai bioanalyytikkoa vuorotteluvapaan sijaisuuteen Veripalvelun laboratorioon Helsingin Kivihakaan ajalle 1.5.-31.8.2019. Valittavan henkilön tulee täyttää voimassaolevat vuorotteluvapaan sijaista koskevat ehdot.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta. Huolehdimme verenluovutuksesta, tuotamme sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektioseulontatutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat myös vuoto- ja tukostaipumukset sekä trombosyyttitutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista kolmessa vuorossa ja kahdessa työaikamuodossa.

Tehtäväsi

Tehtäväsi liittyy laboratorioanalytiikkaan, jota tuotetaan verivalmistehuollon sekä terveydenhuollon sektorille tarjottavien tutkimuspalveluiden tarpeisiin. Laboratoriotutkimuksia tehdään monipuolisesti sekä automaatiolla että manuaalisesti. Laboratoriossa noudatetaan jaksotyöaikaa.

Osaamisesi

Edellytämme aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta. Eduksi katsotaan kokemus laboratoriotyöstä, erityisesti veriryhmätutkimuksista ja laboratorioautomaatiosta sekä valmius työskennellä eri vuoroissa. Osaat tehdä ryhmätyötä eri tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät uusien asioiden oppimisesta ja käytännön prosessien kehittämisestä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa ma-ke klo 11-12 tiimiesimies Maria Laisi, p. 044 434 4309.

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2019 tämän linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa.