Haku Menu

Verenluovutus omissa tiloissanne?

Liikkuva Veripalvelu järjestää joka viikko kymmeniä verenluovutustilaisuuksia eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisten kumppanien, Punaisen Ristin osastojen ja vapaaehtoisten kanssa. Kaikille avoimien tilaisuuksien lisäksi verenluovutuksia järjestetään suurilla työpaikoilla, varuskunnissa ja oppilaitoksissa. Tilaisuuksista vastaavat omalla seudullaan Kuopion, Oulun, Seinäjoen, Tampereen ja Turun veripalvelutoimistojen liikkuvat yksiköt sekä Helsingin liikkuva veripalvelu. Tervetuloa mukaan!

 

Jos samassa kiinteistössä on vähintään 1 000 henkilöä, voitte tiedustella Veripalvelusta mahdollisuutta verenluovutustilaisuuden järjestämiseen. Huomioon otettavia asioita ovat mm. ajankohta (arkipäivä), saavutettavuus, esteettömät, rauhalliset ja tarkoituksenmukaiset tilat sekä kahvitusmahdollisuus. Lisätietoja saat oman alueesi liikkuvan veripalvelun yksiköiltä.

Pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille VeriRyhmänä luovuttaminen on helpoin tapa auttaa -  jopa kyyti Veripalveluun tai lähimpään verenluovutustilaisuuteen järjestyy!

Vapaaehtoiseksi verenluovutustilaisuuteen?

Vapaaehtoisilla yhdyshenkilöillä ja avustajilla on verenluovutustilaisuuksien onnistumisessa merkittävä rooli. Järjestelyjen sujuminen, hyvä etukäteistiedotus, verenluovuttajien viihtyminen, ohjaaminen ja turvallisuus on tärkeää. Jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena paikkakuntasi verenluovutustilaisuudessa, ota yhteyttä tilaisuutta järjestävään Punaisen Ristin osastoon.

Yhdyshenkilön ja avustajan tehtävistä kerrotaan tarkemmin Yhdyshenkilön oppaassa.

Palkitut verenluovutustilaisuuksien yhteistyökumppanit

Vuonna 2015 Suomen Punainen Risti on myöntänyt huomionosoituksen pitkäkestoisesta yhteistyöstä seuraaville yrityksille ja yhteisöille:

Tilastokeskus, Helsinki, 40 luovutustilaisuutta
HTC Keilaniemi, Espoo, 10 luovutustilaisuutta
Nets Oy, Helsinki, 10 luovutustilaisuutta

Vuonna 2014 Suomen Punainen Risti on myöntänyt huomionosoituksen pitkäkestoisesta yhteistyöstä seuraaville yrityksille ja yhteisöille:

Kone Oyj, Hyvinkää, 75 luovutustilaisuutta
Orion Oyj, Espoo, 75 luovutustilaisuutta
Thermo Fisher Scientific Oy, Vantaa, 20 luovutustilaisuutta
CGI Oy, Helsinki 10 luovutustilaisuutta

 

 

KYSY LISÄÄ!


Tilaisuudet sovitaan useita kuukausia etukäteen, joten otathan yhteyttä sinua lähimpään yksikköön mahdollisimman varhain.

Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala:

p. 029 300 1638 helsinki.liikkuvaveripalvelu (at) veripalvelu.fi

Kuopion alue:

p. 029 300 1170 kuopio.verenluovutus (at) veripalvelu.fi

Oulun alue:

p. 029 300 1903 oulu.verenluovutus (at) veripalvelu.fi

Tampereen alue:

p. 029 300 1130 tampere.verenluovutus (at) veripalvelu.fi

Turun alue:

p. 029 300 1140 turku.verenluovutus (at) veripalvelu.fi

Seinäjoen alue:

p. 029 300 1190 seinajoki.verenluovutus (at) veripalvelu.fi