Var blodgivare och var stolt över det!

Blodgivning är ett kostnadsfritt och bara lite tidskrävande sätt att ge patienter konkret hjälp. Ge blod 11.3–31.5 och delta samtidigt i vår utlottning.

Luovuttaja-hoodie.

Ge blod — du kan vinna en hoodie!

Varje vardag behövs hjälp av 700 frivilliga. Ge blod nu under de närmaste veckorna och du kan vinna en ny fantastisk LUOVUTTAJA-hoodie.

Blodgivare för första gången?

Utlottning av en hoodie

Vi lottar ut LUOVUTTAJA- hoodies bland alla som deltar i blodgivning 11.3-31.5.2024

Gör så här för att delta

  1. Boka tid till blodgivningen eller kom på besök.
  2. Ge din e-postadress till vår sjukskötare när du kommer för att ge blod.

E-postadressen behövs för att vi ska kunna meddela om vinsten.

Vinster

LUOVUTTAJA-hoodies består av 100 % ekologisk bomull och är tillverkade i Portugal. Värdet på hoodien är 65 euro. Vinnaren kan kostnadsfritt beställa en hoodie av önskad storlek i FRK:s webbutik. Under kampanjen lottar vi ut en hoodie per blodgivningsdag.

Behandling av personuppgifter

Blodtjänst behandlar blodgivarnas personuppgifter i enlighet med blodgivarregistrets dataskyddsbeskrivning. Inga uppgifter om blodgivarna lagras separat i samband med kampanjen.

Övriga villkor

Blodtjänst förbehåller sig rätten att göra ändringar i kampanjen och dess regler. På denna sida och om möjligt i kampanjens marknadsföringskanaler meddelar vi om vi måste göra ändringar i kampanjen.

Berätta för andra att du är blodgivare!

Vill du säkra dig en egen splitterny LUOVUTTAJA-hoodie? Du kan köpa dig en i FRK:s webbutik. hoodie finns i begränsat parti. När du köper en hoodie stöder du samtidigt FRK:s humanitära arbete i Finland.