Haku Menu

Veripalvelu työpaikkana

Veripalvelussa työskentelee noin 500 ammattilaista ja asiantuntijaa yhteensä 9 paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu huolehtii keskitetysti koko Suomen verivalmistehuollosta. Tehtäviin kuuluvat verenluovuttajien rekrytointi, verenluovutusten järjestäminen ja veren keräys. Lisäksi Veripalvelussa tehdään luovutetun veren testaus ja verivalmisteiden tuotanto sekä valmisteiden varastointi ja jakelu sairaaloihin. Veripalvelussa huolehditaan myös kantasolusiirteiden välittämisestä, elin- ja kantasolusiirtojen kudostyypityksistä sekä eräistä vereen liittyvistä laboratoriotutkimuksista. Teemme myös alaamme liittyvää tieteellistä tutkimusta.

Valtaosa henkilöstöstämme työskentelee veripalvelukeskuksessa Helsingin Kivihaassa, jonne on keskitetty Veripalvelun monia toimintoja kuten verivalmisteiden tuotanto ja jakelu, laboratoriopalvelut, lääketieteelliset palvelut, tutkimus ja kehitys, tukipalvelut sekä laadunhallinta. Veripalvelutoimistot ja liikkuva veripalvelu työllistävät lähes 200 henkilöä eri puolilla Suomea. Ne huolehtivat veren keräyksestä sekä liikkuvan veripalvelun tilaisuuksien järjestämisestä lähialueille.

Työyhteisön hyvinvointi Veripalvelussa erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöille erinomainen työpaikka.  Veripalvelulle on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti tunnustuksena pitkäjänteisestä työstä hyvän työpaikan eteen ja Veripalvelu palkittiin helmikuussa 2019 toisen kerran peräkkäin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.