Haku Menu

5 hyvää syytä tulla meille töihin

1. Teemme merkityksellistä työtä

Me Veripalvelussa olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajalta potilaalle. Toteutamme tehtäväämme yhdessä terveydenhuollon henkilökunnan ja vapaaehtoisten luovuttajien kanssa. Yhdessä luomme mahdollisuuksia elämän pelastamiseen. Emme tavoittele toiminnallamme voittoa.

2. Viihdymme toistemme seurassa

Hyvä yhteishenki on vahvuutemme, joka näkyy toistuvasti myös henkilöstötutkimustemme tuloksissa.  Autamme toisiamme ja puhallamme yhteen hiileen. Yhteishenkeä tukevat työn merkityksellisyys, toiminnan jatkuva parantaminen, työhyvinvoinnin tukeminen sekä panostukset perehdytykseen ja osaamisen kehittämiseen.

3. Panostamme työhyvinvointiin

Työyhteisön hyvinvointi on yksi toimintaamme ohjaavista arvoista. Satsaamme viihtymiseesi ja hyvinvointiisi sekä työyhteisön toimivuuteen monella tavalla. Seuraamme työyhteisön hyvinvointia aktiivisesti erilaisten kyselyjen ja keskustelujen avulla.  Esimiestyötä ja johtamista kehitämme muun muassa säännöllisellä, ympärivuotisella esimiesvalmennuksella sekä johtamisarvioinneilla.

Olemme myös liikkuva työyhteisö: omat ryhmäliikuntatunnit, kuntosali, taukoliikuntaohjelma ja monenlaiset liikuntatapahtumat pitävät meidät liikkeellä. Hyvän olosi tueksi tarjoamme mm. työmatka- sekä liikunta- ja kulttuuriedun, kattavat työterveyspalvelut sekä hieronnat, joiden kuluihin työnantaja osallistuu. Pitkien lomien ja työvuorojärjestelyjen avulla pyrimme huolehtimaan palautumisesta ja työssä jaksamisesta. Nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisät toimitilat ovat osa hyvinvointiamme ja työmme sujuvuutta.

4. Perehdytämme huolellisesti

Kiinnitämme erityistä huomiota perehdytykseesi. Jokaiseen tehtävään sisältyy työn luonteesta riippuen 1–4 viikon mittainen käytännönläheinen perehdytys. Organisaation eri yksiköihin ja toimintatapoihin tutustuminen jatkuu eri muodoissa useamman kuukauden ajan. Perehdytyksesi ja jatkuvan oppimisesi tukena ovat sähköinen perehdytysohjelma ja oppimisympäristö.

5. Osaamme ja kehitymme

Olemme monen eri alan huippuammattilaisten sitoutunut joukko. Arvojemme mukainen toiminta edellyttää, että pidämme huolta henkilöstömme osaamisen ylläpidosta ja kehittymisestä. Tuemme jatkuvaa oppimistasi talon sisäisten ja ulkopuolisten koulutusten lisäksi järjestämällä mahdollisuuksia muun muassa tehtävien vaihtoon ja työkiertoon. Voit laajentaa osaamistasi erilaisissa kehitysprojekteissa, ja kannustamme myös jatko-opintoihin. Aktiivinen aloitetoimintamme on yksi esimerkki tavasta, jolla jokaisella meistä on mahdollisuus osallistua oman työmme kehittämiseen.


* Saimme Great Place to Work -sertifikaatin ensimmäisten suomalaisorganisaatioiden joukossa maaliskuussa 2017.


Hae meille töihin ja liity auttamisen ketjuun!