Liity auttamisen ketjuun!

Veripalvelussa työskentelee laaja joukko ammattilaisia monissa eri työtehtävissä. Katso avoimet työpaikkamme täältä. Jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa tehtävää tarjolla, voit jättää avoimen hakemuksen.

Työntekijöitä ruokapöydän ympärillä.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia tehtäviä tällä hetkellä.

Avoin hakemus

Voit jättää avoimen hakemuksen suoraan verenluovutuksen hoitajan tai laboratorioalan tehtäviin tai yleisen avoimen hakemuksen muihin tehtäviin. Tältä sivulta löydät linkin myös Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston ja piirien avoimiin työpaikkoihin.

Veripalvelun hoitaja

Hoitajan työ verenluovutustoiminnassa sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia, verenottoa sekä yleistä luovutustoiminnan sujumisesta huolehtimista. Hoitajamme ovat tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaamme luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teemme työmme asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti. Veripalvelussa työskentelee noin 150 hoitajaa yhteensä 9 paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa. Lisäksi liikkuva Veripalvelu järjestää verenluovutustilaisuuksia ympäri Suomea.

Olemme paikalla, kun se sopii parhaiten luovuttajille, myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan keräämme tarvittaessa verta potilaille myös viikonloppuina ja arkipyhinä. Työ voi sisältää matkustamista liikkuvan Veripalvelun mukana.

Laboratoriot

Veripalvelun laboratoriossa Vantaan Vehkalassa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektioseulontatutkimukset, veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset sekä laaja valikoima terveydenhuollon toimijoille tarjottavia erityisanalytiikan laboratoriotutkimuksia. Sairaaloille, terveyskeskuksille, neuvoloille ja yksityisille laboratorioille tarjottavat laboratoriopalvelut kattavat veriryhmä- ja kudossopeutuvuustutkimukset.

Yleinen avoin hakemus

Verenluovutuksen hoitajien ja laboratorioalan ammattilaisten lisäksi Veripalvelussa työskentelee laaja joukko muita ammattilaisia, esimerkiksi lääkäreitä, biokemistejä, biologeja sekä talouden, kuljetuksen, viestinnän sekä hallinnon eri alojen osaajia.

Suomen Punaisen Ristin työpaikat

Veripalvelu on osa Suomen Punaista Ristiä. Katso Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston ja piirien avoimet työpaikat: