Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

Veripalvelussa työskentelee laaja joukko ammattilaisia monissa eri työtehtävissä. Katso avoimet työpaikkamme täältä. Jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa tehtävää tarjolla, voit jättää avoimen hakemuksen.Kesätyö Verenluovutustoiminnassa

Hoitaja tai alan opiskelija, liity auttamisen ketjuun ja tule kesätöihin Veripalveluun! Haemme sairaanhoitaja-, kätilö- tai terveydenhoitajaopiskelijoita ja ammattilaisia vuosilomasijaisiksi Veripalvelun toimipisteisiin Ouluun, Seinäjoelle, Kuopioon, Tampereelle, Lahteen ja PK-seudulle. Huomioimme haussa myös perus- ja lähihoitajan tutkinnon suorittaneet hakijat. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi viimeistään 19.2.2023.

Kesätyö Laboratoriopalveluissa

Liity auttamisen ketjuun ja tule kesätöihin Veripalveluun! Haemme laboratorioalan ammattilaisia ja opiskelijoita vuosilomasijaisuuksiin laboratoriopalveluihimme Vantaan Vehkalaan kesäksi 2023. Lue lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään 19.2.2023.

Kesätyö Verivalmisteiden tuotannossa

Liity auttamisen ketjuun ja tule kesätöihin Veripalveluun! Haemme lääke- tai hoitoalan tai lääketieteen ammattilaisia ja opiskelijoita vuosilomasijaisuuksiin verivalmisteiden tuotantoon Vantaan Vehkalaan kesäksi 2023. Lue lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään 19.2.2023.

Kesätyö kantasolurekisterissä 

Hoitaja, liity auttamisen ketjuun ja tule kesätöihin Veripalveluun! Haemme sairaanhoitaja-, kätilö- tai terveydenhoitajaopiskelijaa tai ammattilaista kantasolurekisterikoordinaattorin tehtävään. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi viimeistään 12.2.2023.

Kesätyö/ työharjoittelu Viestintä- ja markkinointitiimissä

Liity auttamisen ketjuun! Tarjoamme työharjoittelu-/kesätyöpaikkaa valokuvaus, video- ja taittotaitoiselle opiskelijalle Veripalvelussa Vantaan Vehkalassa kesälle 2023. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi viimeistään 12.2.2023

Assistentti (HR)

Liity auttamisen ketjuun! Haemme assistenttia Suomen Punaisen Ristin Veripalveluun Vantaalle erilaisiin hallinnon ja henkilöstöpalvelujen tehtäviin vuoden mittaiselle määräaikaiselle jaksolle. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi viimeistään 5.2.2023.Avoin hakemus

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole haussa sinua kiinnostavia tehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen ja kertoa lisää omasta osaamisestasi sekä itseäsi kiinnostavista tehtävistä. Avoimen hakemuksen voi jättää suoraan verenluovutuksen hoitajan tai laboratorioalan tehtäviin. Hoitajien ja laboratorioalan ammattilaisten lisäksi Veripalvelussa työskentelee laaja joukko muita ammattilaisia, esimerkiksi lääkäreitä, biokemistejä, biologeja sekä talouden, kuljetuksen, viestinnän sekä hallinnon eri alojen osaajia ja näihin tehtäviin voit jättää meille yleisen avoimen hakemuksen. Sivulta löydät linkin myös Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston ja piirien avoimiin työpaikkoihin.

Uratarinat

Tutustu tarinoihin siitä millaista on työskennellä osana auttamisen ketjua.