Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

Veripalvelussa työskentelee laaja joukko ammattilaisia monissa eri työtehtävissä. Katso avoimet työpaikkamme täältä. Jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa tehtävää tarjolla, voit jättää avoimen hakemuksen.


Henkilöstöpäällikkö

Haemme Veripalveluun henkilöstöpäällikköä määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen 30.9.2024 asti. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi viimeistään 27.9.2022.

Laboratoriohoitaja, bioanalyytikko tai laboratorioanalyytikko, vakituinen tehtävä

Haemme laboratoriohoitajaa, bioanalyytikkoa tai laboratorioanalyytikkoa Veripalvelun laboratorioon Vantaan Vehkalaan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.1.2023 alkaen. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi viimeistään 25.9.2022.

Laboratoriohoitaja, bioanalyytikko tai laboratorioanalyytikko, määräaikainen tehtävä

Haemme laboratoriohoitajaa, bioanalyytikkoa tai laboratorioanalyytikkoa Veripalvelun laboratorioon Vantaan Vehkalaan määräaikaiseen tehtävään 31.3.2023 saakka. Tehtävä on kokoaikainen tai sovittaessa osa-aikainen. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi viimeistään 25.9.2022.

Laboratoriohoitaja, bioanalyytikko tai laboratorioanalyytikko, vakituinen tehtävä

Haemme kahta laboratoriohoitajaa, laboratorio- tai bioanalyytikkoa laboratoriopalveluihin Vantaan Vehkalaan toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin. Lue lisää ja hae tehtävää viimeistään 26.9.2022.


Avoin hakemus

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole haussa sinua kiinnostavia tehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen ja kertoa lisää omasta osaamisestasi sekä itseäsi kiinnostavista tehtävistä. Avoimen hakemuksen voi jättää suoraan verenluovutuksen hoitajan tai laboratorioalan tehtäviin. Hoitajien ja laboratorioalan ammattilaisten lisäksi Veripalvelussa työskentelee laaja joukko muita ammattilaisia, esimerkiksi lääkäreitä, biokemistejä, biologeja sekä talouden, kuljetuksen, viestinnän sekä hallinnon eri alojen osaajia ja näihin tehtäviin voit jättää meille yleisen avoimen hakemuksen. Sivulta löydät linkin myös Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston ja piirien avoimiin työpaikkoihin.

Uratarinat

Tutustu tarinoihin siitä millaista on työskennellä osana auttamisen ketjua.