Kesätöihin Veripalveluun?

Tarjoamme vuosittain kymmeniä kesätyöpaikkoja verenluovutuksen parissa, verivalmisteiden tuotannossa ja laboratorioissamme. Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä sekä Vastuullisessa Kesäduunissa ja haluamme tarjota positiivisia ja merkityksellisiä kesätyökokemuksia.

Veripalvelun kesätyöhaku 2024 on auki! Jätä hakemuksesi 18.2.2024 mennessä.

Kesätyö Veripalvelussa tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä osaksi ainutlaatuista auttamisen ketjua. Meillä pääsee oppimaan ja kehittymään työssä mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tukemana. Panostamme kattavaan perehdytykseen, ja kesätyöntekijöillemme järjestämme perehdytystä myös yhteisesti.

Kesätyöntekijöiltä toivomme mahdollisuutta työskennellä yhtäjaksoisesti läpi kesän. Lisäksi odotamme reipasta ja positiivista asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtäväkohtaiset edellytykset löytyvät kesätyöpaikkailmoituksistamme.

Haluamme olla kaikille työntekijöillemme erinomainen työpaikka. Panostamme muun muassa henkilöstömme osallistamiseen ja hyvään esihenkilötyöhön. Haluamme tarjota kehittymismahdollisuuksia ja urapolkuja työntekijöillemme. Myös monet kesätyöntekijämme ovat löytäneet meiltä työpaikan vielä kesätöiden jälkeenkin.

Vastuullinen kesäduuni

Veripalvelu on ollut mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa ja -tutkimuksessa vuodesta 2020 lähtien ja sitoudumme Vastuullisen työpaikan ja kesäduunin periaatteisiin. Vuonna 2023 sijoituimme Vastuullinen kesäduuni-kilpailussa upeasti 3. sijalle suurten organisaatioiden sarjassa. Perusteluina sijoituksellemme olivat erityisesti hyvä hakijakokemus, kattava perehdytys ja ohjaaminen sekä hyvin laadittu kirjallinen työsopimus.

Vinkkejä hakemiseen ja kesätyöhaastatteluun

Kesätyöhakuaika vuonna 2024 on tammi-helmikuussa. Jätä meille hakemuksesi täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme, jonne pääset hakuilmoituksesta. Toivomme, että tuot hakemuksellasi esille mikä hakemassasi tehtävässä kiinnostaa ja miksi olisit oikea henkilö tehtävään. Sinulla on mahdollisuus halutessasi liittää hakulomakkeelle myös esimerkiksi CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje.

Mikäli saat kutsun kesätyöhaastatteluun: Onnittelut! On aina hienoa ja usein samalla jännittävääkin päästä työhaastatteluun. Työhaastattelu on mahdollisuus puolin ja toisin saada lisää tietoa työnhakijan ja avoimen työtehtävän yhteensopivuudesta. Haluamme, että haastattelu kanssamme on mukava kokemus. Listasimme muutaman kysymyksen, joiden avulla voit valmistautua haastatteluun:

Miten esittelet itsesi ja kerrot omasta työkokemuksestasi?

  • Miksi kiinnostuit Veripalvelusta työpaikkana?
  • Mikä hakemassasi tehtävässä erityisesti kiinnostaa?
  • Mitä olet aiemmissa työpaikoissa tai opinnoissasi oppinut, josta olisi hyötyä tässä tehtävässä?
  • Mitkä ovat vahvuutesi työntekijänä?
  • Missä asioissa haluaisit vielä kehittyä, entä mitä haluaisit oppia kesätyöpaikassasi?
    Mitä haluaisit kysyä meiltä?
  • Haastattelut voidaan toteuttaa etäyhteyden avulla tai paikan päällä. Haastatteluissa tarkistamme tehtävän kannalta oleelliset työ- ja opintotodistukset.

Tsemppiä haastatteluun!

Lisätietoja tehtävistä ja rekrytointiprosessista antavat rekrytoivat esihenkilöt (yhteystiedot hakuilmoituksissa) tai hr@veripalvelu.fi.

Tutustu veripalvelulaisten uratarinoihin

Laboratorion kuvituskuvaa.
26.1.2024
Uratarina

Rosa-Marian uratarina: Kesätöissä laboratoriopalveluissa

Rosa-Maria työskenteli kesän aikana Veripalvelun potilaslaboratoriossa. Työt jatkuvat kesän jälkeenkin opiskelujen ohella.

26.1.2024
Uratarina

Sinin uratarina: Kesätöissä verenluovutuksen hoitajana

Sini halusi kokeilla käytännönläheistä hoitajan työtä ja haki kesätöihin Veripalveluun. Työt verenluovutuksen hoitajana saivat jatkoa kesän jälkeenkin.

Veripalvelun soluerottelutyöntekijä seisoo työpisteellään ja hymyilee kameralle.
12.1.2024
Uratarina

Jennin uratarina: Kesätöissä verivalmisteiden tuotannossa

Jenni haki töihin Veripalveluun, koska oli kuullut hyviä kokemuksia työstä Veripalvelussa. Hyvän kesätyökokemuksen antoivat kattava perehdytys ja tiimin tuki.

Veripalvelun työntekijä seisoo tekeillä olevien verivalmisteiden vieressä ja hymyilee kameralle.
12.1.2024
Uratarina

Emmin uratarina: Kesätöissä verivalmisteiden tuotannossa

Emmi aloitti työt verivalmisteiden tuotannossa Vantaalla yhdessä muiden kesätyöntekijöiden kanssa. Kesän aikana Emmi oppi paljon uutta verivalmisteista sekä pääsi työskentelemään mukavassa…

Veripalvelun työntekijät pöydän ääressä.