Kesätöihin Veripalveluun?

Tarjoamme vuosittain kymmeniä kesätyöpaikkoja verenluovutuksen parissa, verivalmisteiden tuotannossa ja laboratorioissamme. Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä sekä Vastuullisessa Kesäduunissa ja haluamme tarjota positiivisia ja merkityksellisiä kesätyökokemuksia.

Kesätyö Veripalvelussa tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä osaksi ainutlaatuista auttamisen ketjua. Meillä pääsee oppimaan ja kehittymään työssä mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tukemana. Panostamme kattavaan perehdytykseen, ja kesätyöntekijöillemme järjestämme perehdytystä myös yhteisesti. Kesätyöntekijöiltä toivomme mahdollisuutta työskennellä yhtäjaksoisesti läpi kesän. Lisäksi odotamme reipasta ja positiivista asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtäväkohtaiset edellytykset löytyvät kesätyöpaikkailmoituksistamme.

Haluamme olla kaikille työntekijöillemme erinomainen työpaikka. Panostamme muun muassa henkilöstömme osallistamiseen ja hyvään esihenkilötyöhön. Haluamme tarjota kehittymismahdollisuuksia ja urapolkuja työntekijöillemme. Myös monet kesätyöntekijämme ovat löytäneet meiltä työpaikan vielä kesätöiden jälkeenkin.

Vinkkejä hakemiseen ja kesätyöhaastatteluun

Kesätyöhakuaika vuonna 2023 on tammi-helmikuussa. Jätä meille hakemuksesi täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme, jonne pääset hakuilmoituksesta. Toivomme, että tuot hakemuksellasi esille mikä hakemassasi tehtävässä kiinnostaa ja miksi olisit oikea henkilö tehtävään. Sinulla on mahdollisuus halutessasi liittää hakulomakkeelle myös esimerkiksi CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje.

Mikäli saat kutsun kesätyöhaastatteluun: Onnittelut! On aina hienoa ja usein samalla jännittävääkin päästä työhaastatteluun. Työhaastattelu on mahdollisuus puolin ja toisin saada lisää tietoa työnhakijan ja avoimen työtehtävän yhteensopivuudesta. Haluamme, että haastattelu kanssamme on mukava kokemus. Listasimme muutaman kysymyksen, joiden avulla voit valmistautua haastatteluun:

Miten esittelet itsesi ja kerrot omasta työkokemuksestasi?

  • Miksi kiinnostuit Veripalvelusta työpaikkana?
  • Mikä hakemassasi tehtävässä erityisesti kiinnostaa?
  • Mitä olet aiemmissa työpaikoissa tai opinnoissasi oppinut, josta olisi hyötyä tässä tehtävässä?
  • Mitkä ovat vahvuutesi työntekijänä?
  • Missä asioissa haluaisit vielä kehittyä, entä mitä haluaisit oppia kesätyöpaikassasi?
    Mitä haluaisit kysyä meiltä?
  • Haastattelut voidaan toteuttaa etäyhteyden avulla tai paikan päällä. Haastatteluissa tarkistamme tehtävän kannalta oleelliset työ- ja opintotodistukset.

Tsemppiä haastatteluun!

Lisätietoja tehtävistä ja rekrytointiprosessista antavat rekrytoivat esihenkilöt (yhteystiedot hakuilmoituksissa) tai henkilöstöasiantuntija Katri Sani (etunimi.sukunimi@veripalvelu.fi).