Haku Menu

Veripalvelu työpaikkana

Veripalvelussa työskentelee noin 500 ammattilaista ja asiantuntijaa yhteensä 10 paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.


Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu huolehtii keskitetysti koko Suomen verivalmistehuollosta. Tehtäviin kuuluvat verenluovuttajien rekrytointi, verenluovutusten järjestäminen ja veren keräys. Lisäksi Veripalvelussa tehdään luovutetun veren testaus ja verivalmisteiden tuotanto sekä valmisteiden varastointi ja jakelu sairaaloihin. 

Veripalvelussa huolehditaan myös kantasolusiirteiden välittämisestä, elin- ja kantasolusiirtojen kudostyypityksistä sekä eräistä vereen liittyvistä laboratoriotutkimuksista. Teemme myös alaamme liittyvää tieteellistä tutkimusta.

Valtaosa henkilöstöstämme työskentelee Veripalvelun päätoimipisteessä Helsingin Kivihaassa, jonne on keskitetty Veripalvelun monia toimintoja kuten verivalmisteiden tuotanto ja jakelu, laboratoriopalvelut, lääketieteelliset palvelut, tutkimus ja kehitys, tukipalvelut sekä laadunhallinta. 

Veripalvelun toimipisteet ja liikkuva yksikkö työllistävät lähes 200 henkilöä eri puolilla Suomea. Ne huolehtivat veren keräyksestä sekä verenluovutustilaisuuksien järjestämisestä lähialueille.

Työyhteisön hyvinvointi Veripalvelussa erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöille erinomainen työpaikka. 

Kolme Veripalvelun valkotakkista työntekijää katsoo kameraan hymyillen.