Keitä me etsimme

​Veripalvelussa työskentelee yhteensä eniten terveydenhoidon ja laboratorioalan ammattilaisia. Suurin yksittäinen ammattiryhmä Veripalvelussa on verenluovutuksen hoitajat. Lisäksi työllistämme bioanalyytikoita, lääketyöntekijöitä ja farmanomeja, lähihoitajia, laboratorioasiantuntijoita, lääkäreitä ja tutkijoita. Tukipalveluissa työskentelee muun muassa kaupallisten, tietoteknisten, luonnontieteellisten ja teknisten alojen asiantuntijoita.

Veripalvelun hoitajat Oulussa.

Veripalvelussa työntekijät ovat osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajalta potilaalle. Toimintaa ohjaavia, meille tärkeitä arvoja, ovat potilaan hyvinvointi, luovuttajan arvostaminen, luotettavuus, työyhteisön hyvinvointi ja toiminnan tehokkuus. Emme tavoittele toiminnallamme voittoa vaan potilaan parasta.

Toiminta vapaaehtoisten verenluovuttajien ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa edellyttää työntekijöiltämme yhteistyökykyjä ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa ammatillista työotetta sekä asiakaslähtöisyyttä. Arvostamme lisäksi aktiivisuutta ja halua kehittyä työntekijänä sekä halua kehittää omaa työtä ja toimintaamme.

Katso avoimet työpaikkamme