Verta voi luovuttaa 15.1.2024 alkaen Jumbo-Flamingossa Vantaalla

Verenluovuttajat pääsevät ojentamaan kätensä 15.1.2024 alkaen uudessa Veripalvelun toimipisteessä Vantaalla, kauppakeskus Jumbo-Flamingossa.

Hoitaja ottaa verenluovuttajat vastaan ovella.

Uusi toimitila sijaitsee viihdekeskus Flamingon puolella toisessa kerroksessa. Vantaalle muuton myötä Helsingin Kivihaassa sijaitseva toimipiste sulkee ovensa. Kivihaassa voi luovuttaa verta viimeisen kerran keskiviikkona 10.1.2024.

Uusissa toimitiloissa voi luovuttaa verta, verihiutaleita sekä helmikuun lopulta lähtien myös plasmaa. Lisäksi Jumbo-Flamingon uusiin tiloihin muuttaa Etelä-Suomen liikkuvan toimintamme tukikohta.

”Tila Vantaalla ja nimenomaan Jumbo-Flamingossa on Veripalvelulle monellakin tavalla sopiva. Vantaa on iso, monikulttuurinen ja jatkuvasti kasvava kaupunki. Jumbo on yksi pääkaupunkiseudun ja koko Suomen vilkkaimmista kauppakeskuksista, jonne on hyvät yhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autolla. Jumbossa on myös valmiina parkkipaikat autoileville luovuttajille”, taustoittaa yksikön päällikkö Pirjo Grön Veripalvelusta.

Vantaan toimipisteen myötä Veripalvelulla on pääkaupunkiseudulla kolme kiinteää verenluovutuspistettä, joista yksi on Helsingin ydinkeskustassa Sanomatalossa ja yksi Espoon Iso Omenan kauppakeskuksessa.

 

Tutustu Jumbo-Flamingon luovutuspaikkaan ja varaa aika

Viimeksi päivitetty: 13.12.2023