Hengenpelastajaliigan viides kausi starttaa

Haastaako Jokerit sarjajohtaja TUTO:n? Mestiksen ja Veripalvelun Hengenpelastajaliigan viides kausi käynnistyy 21.9.2023. Tänä vuonna verenluovutuskisa saa uuden haastajan, kun Jokerit liittyy mukaan ensimmäistä kertaa.

Hengenpelastajaliigan logo.

Hengenpelastajaliigan avulla seurataan joukkueiden kannattajien sekä koko Mestis-yhteisön verenluovutusaktiivisuutta jääkiekosta tutun sarjataulukon muodossa.

Viime kauden mestari TUTO Hockey ei ole valmis luovuttamaan titteliään helpolla, sillä he keräsivät jo neljännen peräkkäisen mestaruuden huikeilla 500 verenluovutuskäynnillä. TUTO Hockeyn esimerkki laittaa riman korkealle, muttei muiden ulottumattomiin.

Mestiksen hallituksen puheenjohtaja Sami Kauhanen on innoissaan uuden kauden alkamisesta.
”Mestis tarjoaa Suomen viihdyttävintä lätkää, mutta samalla meille on kunnia-asia auttaa niitä, jotka tarvitsevat apua. Olen ylpeä siitä, että saamme olla jo viidettä vuotta mukana auttamassa verta tarvitsevia potilaita yhdessä pelaajien, kannattajien ja koko Mestis-yhteisön kanssa. Meillä on edessämme kaikkien aikojen kausi, ja se toivon mukaan näkyy Hengenpelastajaliigassakin”, Kauhanen toteaa.

Hengenpelastajaliiga kannustaa kaikkia Mestis-joukkueiden pelaajia, kannattajia ja koko yhteisöä ojentamaan kätensä ja houkuttelemaan myös lähipiirinsä verenluovutukseen. Yksi luovutus auttaa jopa kolmea potilasta ja onkin siksi kolmen pisteen arvoinen. Kuka tahansa voi osallistua Hengenpelastajaliigaan mainitsemalla kannattamansa Mestis-joukkueen nimen tullessaan verenluovutukseen. Näin verenluovutuskäynnin pisteet kertyvät joukkueen yhteiseen pottiin.

Mestiksen kaikkien aikojen kausi alkaa torstaina 21.9.2023 ja ensimmäinen ottelu pelataan Espoossa loppuunmyydyllä Metro Areenalla, jossa vastakkain ovat Kiekko-Espoo ja Jokerit. Hengenpelastajaliigan tuoreimmat päivitykset ja kisan etenemistä voi seurata Mestiksen ja Veripalvelun somekanavista ja hengenpelastajaliiga.fi-verkkosivustolta.

Yhteistyössä: