Haku Menu

Veripalvelu®-koulutuspalvelut

​Veripalvelu on kouluttanut terveydenhuollon ammattilaisia jo kymmenien vuosien ajan. Laboratoriohenkilökunta, lääkärit, sairaanhoitajat, proviisorit, terveydenhoitajat ja kätilöt ovat täydentäneet ja syventäneet ammattiosaamistaan Veripalvelun tarjoamilla koulutuspäivillä ja luennoilla. Vuosittain Veripalvelun koulutuksiin osallistuu yli tuhat ammattilaista.

Koulutuspäivät

Veripalvelun järjestämät koulutukset löydät koulutuskalenterista.

Verivalmisteiden tuotetukiluennot

Asiakkaiden on mahdollista tilata Veripalvelusta verivalmisteisiin ja niiden käyttöön sekä turvallisuuteen liittyvää koulutusta. Koulutukset on jaettu kolmeen kokonaisuuteen:

• verensiirtoa edeltävät sopivuustutkimukset ja niiden oikea ajoitus
• verivalmisteet ja turvallinen verensiirto
• verensiirron haittavaikutukset

Verivalmisteiden tuotetuki -luennot toteutetaan yleensä asiakkaan luona. Kysy lisää osoitteesta koulutus(at)veripalvelu.fi tai tilaa koulutusta täyttämällä tämä lomake.

Asiantuntijaluennot

Asiantuntijamme luennoivat myös lääkäreiden ja muun hoitohenkilökunnan koulutustilaisuuksissa sairaaloissa ja antavat omien erikoisalojensa opetusta yliopistoissa ja muissa terveydenhoitoalan oppilaitoksissa. Aihealueina muun muassa:

• kudossopeutuvuustutkimukset
• kantasolusiirrot
• soluterapiavalmisteet
• raskaudenaikaiset veriryhmäimmunisaatiot

ABO-verkkokurssi

Tarjoamme terveydenhuollon organisaatioille Verensiirron ABO-verkkokurssia. Verkkokurssia käytetään esimerkiksi osana sairaanhoitajien IV-lupakoulutusta.

Kouluttajat

Veripalvelussa työskentelee kokeneita verensiirtohoidon ja laboratoriotutkimusten asiantuntijoita, jotka kouluttavat muun muassa verikeskusten ja laboratorioiden henkilökuntaa, lääkäreitä ja sairaanhoitajia.

Lisätietoa

koulutus(at)veripalvelu.fi

 

Ota yhteyttä koulutus-asioissa:

koulutus(at)veripalvelu.fi