Haku Menu

Miten yrityksesi tai yhteisösi voi auttaa?

Monta kättä auttaa kerralla enemmän. Joko sinun työpaikkasi, yhteisösi tai harrastusryhmäsi kuuluu hengenpelastajien joukkoon?Yhdessä auttaminen on palkitsevaa: hyvän fiiliksen lisäksi tuloksia saadaan aikaan nopeasti. Yrityksesi, työpaikkasi, yhteisösi, oppilaitoksesi, harrasteryhmäsi tai vaikkapa kaveriporukkasi voi pelastaa ihmishenkiä konkreettisesti luovuttamalla verta ja viestimällä verenluovuttajien tarpeesta omissa kanavissaan.

1) Helpoin tapa auttaa on perustaa VeriRyhmä eli yhdessä verta luovuttava porukka.

2) Voitte myös toteuttaa omille verkostoillenne suunnatun paikallisen tai valtakunnallisen haastekampanjan rajattuna aikana.

3) Jos taas samassa kiinteistössä on vähintään 1 000 henkilöä, voitte tarjota tilojanne verenluovutustilaisuuden järjestämistä varten. 

4) Verenluovutukseen kannustaminen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa on myös erittäin arvokasta.

5) Verenluovutuksen mahdollistaminen työajalla on yhteiskuntavastuuta, sillä verivalmisteiden tasainen riittävyys on välttämätön edellytys suomalaisen terveydenhuollon toiminnalle. Mahdollistamalla verenluovutuksen henkilöstöllenne esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa työajan puitteissa viestitte vahvasti yhteisönne arvoista.