Haku Menu

Ajanvaraus

Varaa halutessasi aika verenluovutukseen joko veripalvelutoimistoon tai verenluovutustilaisuuteen. Ajan varaaminen verenluovutustilaisuuteen on mahdollista pilottikokeilun aikana ainoastaan osassa verenluovutustilaisuuksia Itä- ja Keski-Suomen alueella. Verenluovutukseen voi tulla myös ilman ajanvarausta. HUOM! Joensuun tilaisuuksiin on pakollinen ajanvaraus. Myös Mikkelissä alkaa 2.1.2020 kokeilu, jossa luovuttamaan tullaan ainoastaan ajanvarauksella.

Varaa aika veripalvelutoimistoon ​(kaikki veripalvelutoimistot)

Varaa aika verenluovutustilaisuuteen (pilottikokeilu Itä- ja Keski-Suomen alueella, Joensuun tilaisuuksiin pakollinen ajanvaraus. Mikkelissä  pakollisen ajanvarauksen kokeilu alkaa 2.1.2020).

  • Jos haluat varata ajan, klikkaa paikkakuntaa ja valitse sen jälkeen "Verenluovutus paikka XX, (aikajakso 30 minuuttia)"
  • Valitse 30 minuutin aikajakso, jona aikana ilmoittaudut verenluovutukseen. Täytä yhteystiedot.
  • Voit ilmoittautua paikan päällä milloin tahansa tämän 30 minuutin aikajakson aikana. Tule mielellään varaamasi aikajakson alkupuolella. Esimerkki: Jos sinulla on varaus tasatunnille (esim. klo 13), tule paikalle silloin tai puolen tunnin sisällä aikajakson alkamisesta (viimeistään klo 13.30).
  • Jos vapaita aikoja ei ole, tule ilman ajanvarausta, mihin aikaan tilaisuutta tahansa! Huom. Joensuun verenluovutustilaisuuksiin pääsee luovuttamaan ainoastaan ajanvarauksen kautta. Mikkelissä pakollisen ajanvarauksen kokeilu alkaa 2.1.2020.

 

Lue lisää:

Kysymyksiä ajanvarauksesta