Haku Menu

Missä voit luovuttaa?

Etsi sinua lähin verenluovutuspaikka kirjoittamalla hakukenttään paikkakunnan nimi. Haun tulokset ilmestyvät kartalle sekä kartan alapuolelle luovutuspaikkalistaukseen. Listauksessa olevista painikkeista voit tallentaa yksittäisen tilaisuuden kalenteriisi tai tilata maksuttoman tekstiviestimuistutuksen puhelimeesi.

Voit luovuttaa verta missä tahansa veripalvelutoimistossa tai verenluovutustilaisuudessa. Verenluovuttajarekisterimme on valtakunnallinen, joten voit valita juuri sinulle sopivimman luovutuspaikan.

Veripalvelutoimistomme sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Järjestämme kaikille avoimia verenluovutustilaisuuksia useilla paikkakunnilla. Hae kalenterista paikkakunnan nimellä tai postinumerolla. Lisäksi järjestämme verenluovutustilaisuuksia suurilla työpaikoilla, varuskunnissa ja oppilaitoksissa. Tilaisuuksia on yhteensä jopa 1500 vuosittain.

Muutokset ovat mahdollisia, joten tarkistathan aika- ja paikkatiedot vielä ennen luovutuspäivää tältä sivulta.

Huom! Olemme nopeuttaneet luovutuspaikkahakua. Päivityksen vuoksi tällä sivulla oleva luovutuspaikkalistaus ei välttämättä näy. Jos et näe verenluovutustilaisuuksien kalenteria, tyhjennä selaimen välimuisti.

Aika Paikka Lisää kalenteriin Muistuta

Tilaa muistutus

Verenluovutus

Milloin haluat muistutuksen?

.

Miten haluat muistutuksen?

etunimi.sukunimi@email.com
Muistutuksen lähetys epäonnistui
Muistutus lähetetty
0401234567
Muistutuksen lähetys epäonnistui
Muistutus lähetetty