Haku Menu

Mukana auttamassa

Veripalvelun yhteistyökumppanit kannustavat pitkäjänteisesti työntekijöitään, jäseniään, asiakkaitaan tai sidosryhmiään luovuttamaan verta. Yhdessä autamme enemmän!

 

 

S-Ryhmä on Suomen Punaisen Ristin tukija ja pääyhteistyökumppani teemalla "Arjen turvallisuus". SOK on aloittanut VeriRyhmä-toiminnan vuonna 2015 ja mahdollistaa työntekijöilleen verenluovutuskäynnin työpäivän aikana kahdesti vuodessa. Alueosuuskauppoja kannustetaan mm. VeriRyhmien perustamiseen.

 

 


Suomen Motoristit ry (SMOTO) kerää jäsenkerhojensa kautta potilaille lähes 1000 pussia verta vuosittain perinteikkäällä Verta pakkiin hallitusti -haastekampanjallaan. Vuonna 2018 kampanjoidaan jo 21. kerran. Mp-kerhot kisaavat luovutusaktiivisuudessa ja uusien verenluovuttajien rekrytoinnissa sekä Kantasolurekisterin jäsenhankinnassa. Voittajakerhot palkitaan pokaalein motoristiristeilyllä.


 


Yhteistyöhön Veripalvelun kanssa?

Yhteistyö Veripalvelun kanssa on osoitus siitä, että yritys tai yhteisö kantaa vastuuta maamme verihuollon toiminnasta ja kannustaa auttamaan. Edelläkävijyyttä on verenluovutuskäynnin mahdollistaminen työajalla esimerkiksi pari kertaa vuodessa. Yritykset voivat perustaa VeriRyhmiä,  toteuttaa sisäisiä verenluovutushaasteita ja lahjoittaa näkyvyyttä, tuotteita tai osaamista Veripalvelun käyttöön ja näkyä hyvän asian puolesta. Lähetä yhteistyöideasi osoitteeseen info(at)veripalvelu.fi, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Tutustu myös Suomen Punaisen Ristin muuhun yritysyhteistyöhön.