Haku Menu

Mukana auttamassa

Veripalvelun yhteistyökumppanit kannustavat pitkäjänteisesti työntekijöitään, jäseniään, asiakkaitaan ja sidosryhmiään luovuttamaan verta säännöllisesti esimerkiksi perustamalla VeriRyhmiä, järjestämällä kampanjoita, mahdollistamalla verenluovutuksen työajalla tai tarjoamalla tilat verenluovutustilaisuuden järjestämiseen. Yhdessä autamme enemmän!

 

 

S-Ryhmä on Suomen Punaisen Ristin pääyhteistyökumppani teemalla "Arjen turvallisuus". SOK on aloittanut VeriRyhmä-toiminnan vuonna 2015 ja mahdollistaa pääkonttorinsa työntekijöille verenluovutuskäynnin työpäivän aikana kahdesti vuodessa. Myös alueosuuskauppoja kannustetaan VeriRyhmien perustamiseen.

 


Suomen Motoristit ry (SMOTO) on kerännyt jäsenkerhojensa kanssa jo tuhansia pusseja verta potilaille jokavuotisella Verta pakkiin hallitusti -kampanjallaan. Vuonna 2017 kampanja käynnistyi 20. kerran. Kerhoja ja kaikkia motoristeja kannustetaan kisaamaan luovutusaktiivisuudessa ja uusien verenluovuttajien rekrytoinnissa sekä liittymään myös Kantasolurekisterin jäseneksi.


 

Espoon kaupunki on Suomen ensimmäinen Hengenpelastaja-kaupunki vuosina 2014-2017. Kaupungin työntekijöitä, oppilaitoksia, yrityksiä ja yhteisöjä sekä kaikkia espoolaisia kannustetaan säännölliseen verenluovutukseen mm. perustamalla VeriRyhmiä. Espoon lukiot ovat erityisesti kunnostautuneet aktiivisina hengenpelastajina kisaamalla Vuoden Hengenpelastaja-lukion tittelistä.

 

 

Lukuvuonna 2016-2017 Helsingin yliopisto kampanjoi hyvän tekemisen puolesta otsikolla HYVIÄ TEKOJA – Luovuta verta, tue tiedettä. Kampanjalla kannustetaan koko yliopistoyhteisöä ja alumneja auttamaan potilaita luovuttamalla säännöllisesti ja osallistumaan samalla verenluovuttajatutkimuksiin. Mukana on vahvasti ylioppilaskunta HYY opiskelijajärjestöille suunnatulla #HYYtymättömät -kampanjalla. Helsingin yliopisto tekee myös monipuolista tutkimusyhteistyötä Veripalvelun kanssa. Vuonna 2017 lääketieteellisessä tiedekunnassa aloittaa mm. uusi solu- ja verensiirtohoitojen professori.


 


 


Yhteistyöhön Veripalvelun kanssa?

Kumppanuus Veripalvelun kanssa on osoitus siitä, että yritys tai yhteisö on mukana auttamassa apua tarvitsevia. Yritykset ja yhteisöt voivat toimia esimerkiksi kampanjoissa palkinto- tai luovuttajalahjasponsorina, toteuttaa omia verenluovutuskampanjoita tai tarjota näkyvyyttä, tuotteita, palveluita tai osaamista Veripalvelun käyttöön pro bono ja näkyä hyvän asian puolesta. Edelläkävijyyttä on myös verenluovutuksen mahdollistaminen henkilöstölle työajan puitteissa. Lähetä yhteistyöideasi osoitteeseen info(at)veripalvelu.fi, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Tutustu myös Suomen Punaisen Ristin muuhun yritysyhteistyöhön.