Haku Menu

Mukana auttamassa

Veripalvelun yhteistyökumppanit kantavat yhteiskuntavastuuta pitkäjänteisesti kannustamalla sidosryhmiään säännölliseen verenluovutukseen. Yhdessä autamme enemmän!


Mestis_logo.png​Veripalvelu on Suomen Jääkiekkoliiton Mestis-sarjan pääyhteistyökumppani vuosina 2019 – 2022. Mestis tarjoaa Veripalvelulle maksutonta näkyvyyttä ja kannustaa seuroja, harrastajia, vapaaehtoisia, yhteistyökumppaneita ja jääkiekkoyleisöä ryhtymään hengenpelastajiksi.
SMOTO logoSuomen Motoristit ry (SMOTO) on järjestänyt Verta pakkiin hallitusti -kampanjan jäsenkerhoilleen ja suomalaisille motoristeille jo yli 20 vuoden ajan. Vuonna 2019 kampanjoidaan yhdistyksen 30. juhlavuoden merkeissä. 


Yhteistyöhön Veripalvelun kanssa?

Kumppanuus SPR Veripalvelun kanssa on kannanotto inhimillisyyden ja vapaaehtoisen auttamisen puolesta. Yritykset ja yhteisöt voivat perustaa VeriRyhmiä, toteuttaa haastekampanjoita, tarjota tilojaan verenluovutustilaisuuden järjestämiseen (jos kiinteistössä min. 1000 henkeä) tai lahjoittaa näkyvyyttä, tuotteita tai osaamista Veripalvelun käyttöön. Edelläkävijyyttä on esimerkiksi verenluovutuskäynnin mahdollistaminen työajalla.  Lähetä yhteistyöideasi osoitteeseen info(at)veripalvelu.fi, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Tutustu myös Suomen Punaisen Ristin muuhun yritysyhteistyöhön.