Haku Menu

Veripalvelulle Great Place to Work® -sertifikaatti

16.3.2017 15:55

Veripalvelu on saanut Great Place to Work® -sertifikaatin 19 ensimmäisen suomalaisorganisaation joukossa. Sertifikaatti on tunnustus pitkäjänteisestä työstä hyvän työpaikan eteen.

Veripalvelun johtaja Martti Syrjälä iloitsee tällä viikolla saadusta tunnustuksesta.
 
– On hienoa voida viestittää, että Veripalvelu koetaan hyväksi työpaikaksi. Se on hieno viesti myös verenluovuttajille, hän sanoo.
 
Veripalvelu on ollut mukana Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa vuodesta 2013 lähtien. Vaikka organisaatiota ei ole vielä nähty erittäin kilpaillulla Suomen parhaat työpaikat -listalla, tutkimukseen osallistuminen on antanut selkeän kehyksen johtamiskulttuurin tavoitteelliselle kehittämiselle.
 
– Meillä vahvuuksina ovat esimerkiksi vahva yhteishenki, ylpeys omasta työstä sekä jatkuva työn ja työyhteisön kehittäminen. On upeaa saada tunnustusta työstä, jota on tehty laajalla rintamalla koko organisaatiossamme. Olemme oikeassa suunnassa, Veripalvelun viestintä- ja henkilöstöjohtaja Willy Toiviainen sanoo.


 


 

Veripalvelulaiset vastaanottivat diplomin Great Place to Work® Finlandin järjestämässä juhlassa keskiviikkona 15.3.2017.


Great Place To Work® -sertifikaatti

  • Sertifikaatin saa organisaatio, jonka Trust Index © on vähintään 70 % sekä kokonaistuloksen että taustamuuttujittain aseman ja sukupuolen osalta. Trust Index © -henkilöstökysely mittaa työntekijöiden kokemusta työpaikastaan.
  • Ero sertifioitujen työpaikkojen (Trust Index © ≥ 70 %) ja suomalaisen työelämän (Trust Index © 55 %) välillä on suuri.
  • Sertifioinnin kautta yhä useampi hyvä työpaikka saa tunnustusta ja toimii suunnannäyttäjänä suomalaiselle työelämälle.


 

Lue lisää sertifikaatista Great Place to Work® Finlandin tiedotteesta.