Haku Menu

Veren kantasolusiirteet ja lymfosyyttisiirteet

Kantasolurekisteriin on keskitetty tiedot kaikista kotimaisista ja virolaisista vapaaehtoisiksi kantasoluluovuttajiksi ilmoittautuneista henkilöistä. Autamme lääkäreitä löytämään potilailleen sopivan kantasoluluovuttajan oman Kantasolurekisterimme noin 30.000 luovuttajaehdokkaan joukosta tai kansainvälisistä rekistereistä, joissa on yli 25 miljoonaa luovuttajaehdokasta.

Kantasolurekisteri etsii ja välittää myös istukkaverivalmisteita Veripalvelun istukkaveripankista, jossa on yli 3000 potilaskäyttöön sopivaa istukkaverivalmistetta tai ulkolaisista istukkaveripankeista.

Kantasolureksiterissä toimii kokenut tiimi, jossa työskentelee hakukoordinaattoreita, HLA-asiantuntijoita ja lääkäreitä. Palvelemme ensisijaisesti kaikkia kotimaisia ja virolaisia allogeenisia kantasolusiirtoja tekeviä sairaaloita, mutta kantasolusiirteitä välitetään ja toimitetaan sekä kotimaisten että ulkomaalaisten sairaaloiden käyttöön. Luovuttajina voivat toimia terveet, vapaaehtoiset, etukäteen ilmoittautuneet luovuttajat.

Kantasolurekisteritoiminnalla on Fimean myöntämä voimassa oleva kudoslaitostoimilupa.

Yhteydenotot:
kantasolurekisteri(at)veripalvelu.fi tai p. 029 300 1515 (arkisin klo 9–15)