Haku Menu

Sairaanhoitaja Tea Väyrynen löysi oman paikkansa Veripalvelusta

Veripalvelu tarjoaa kesätyöpaikkoja sairaanhoitajille. Erityisen hyvää Veripalvelussa on hyvä työilmapiiri ja perusteellinen perehdytys työhön.

Kun verenluovuttaja tulee antamaan arvokkaan lahjansa, häntä ovat vastassa Veripalvelun sairaanhoitajat. Sairaanhoitajat huolehtivat verenluovuttajien alkutarkastuksista ja vastaavat verenotosta. He liikkuvat eri paikkakunnille ja järjestävät kaikille avoimia verenluovutustilaisuuksia vuoden jokaisena arkipäivänä.

Veripalvelu työllistää yli 150 sairaanhoitajaa ympäri Suomen. Uusia tekijöitä kaivataan remmiin etenkin kesällä vuosilomien sijaiseksi. Kesätyö Veripalvelussa tarjoaa mielenkiintoisen kokemuksen ja mahdollisesti väylän pidempiaikaisiin tehtäviin.

Sairaanhoitaja Tea Väyrynen on työskennellyt Seinäjoen veripalvelutoimistossa jo kolmena kesänä ja muina vuodenaikoina opiskelujen ohella. Väyrynen on valmistunut sairaanhoitajaksi 2009 ja on jatkanut sen jälkeen opintojaan kirjastoalalla. Väyrysellä on kokemusta sairaanhoitajan työstä leikkaussalista ja vanhuspuolelta.

- Veripalvelussa on erityisen hyvä perehdytys työhön, se on iso plussa. Ilmapiiri työyhteisössä on myös erittäin hyvä ja olen päässyt hyvin mukaan porukkaan. Olen viihtynyt todella hyvin, Väyrynen kertoo.

Asiakaspalvelutaitoja tarvitaan

Osa Väyrysen työpäivistä tapahtuu veripalvelutoimistossa, osa liikkuvan veripalvelun matkassa eri paikkakunnille. Hoitajat tapaavat joka päivä kymmeniä verenluovuttajia, joten asiakaspalvelua on paljon. Väyrysen mukaan työ sopii sairaanhoitajille, jotka viihtyvät ihmisten kanssa ja haluavat kehittää itseään.

- Esimerkiksi Ruotsin kielen käyttäminen on ollut itselleni uusi haaste, mutta siihenkin olen tottunut ja tykännyt kovasti, Väyrynen kertoo.

Tällä erää Väyrysen työsuhde jatkuu ainakin heinäkuun loppuun saakka, mistä hän on erittäin hyvillään.

- Olen oikeastaan etsinyt itseäni hoitajana ja Veripalvelusta olen löytänyt oman paikkani. Veripalvelu on yksi parhaista työpaikoista, joissa olen koskaan ollut.