Haku Menu

Kesätyöt Veripalvelussa

Tarjoamme vuosittain kymmeniä kesätyöpaikkoja verenluovutuksen parissa, verivalmisteiden tuotannossa, laboratorioissamme ja liiketoiminnan tukitoiminnoissa. Olemme mukana Vastuullinen Kesäduuni-kampanjassa ja haluamme tarjota positiivisia ja merkityksellisiä kesätyökokemuksia.


Kesätyö Veripalvelussa tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä osaksi ainutlaatuista auttamisen ketjua. Meillä pääsee oppimaan ja kehittymään työssä mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tukemana. Panostamme kattavaan perehdytykseen, ja kesätyöntekijöillemme järjestämme perehdytystä myös yhteisesti. Kesätyöntekijöiltä toivomme mahdollisuutta työskennellä yhtäjaksoisesti läpi kesän. Lisäksi odotamme reipasta ja positiivista asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtäväkohtaiset edellytykset löytyvät kesätyöpaikkailmoituksistamme. 

Haluamme olla kaikille työntekijöillemme erinomainen työpaikka. Panostamme muun muassa henkilöstömme osallistamiseen ja hyvään esimiestyöhön. Haluamme tarjota kehittymismahdollisuuksia ja urapolkuja työntekijöillemme. Myös monet kesätyöntekijämme ovat löytäneet meiltä työpaikan vielä kesätöiden jälkeenkin. Olemme hyödyntäneet Great Place to Work-henkilöstötutkimusta jo useamman vuoden ajan työpaikkamme kehittämisessä. Tutkimustuloksista on ilmennyt, että veripalvelulaiset ovat erityisen tyytyväisiä työnsä merkityksellisyyteen ja työpaikan ilmapiiriin. Meidät on huomioitu myös Suomen parhaiden työpaikkojen listalla vuosina 2018 ja 2019. Lue lisää meistä työnantajana täältä.Kesätyöhaku vuonna 2020

Kesätyöhakumme suurempiin toimintoihimme on auki 20.1.-16.2. Hakuajalla löydät avoimet kesätyöpaikkamme täältä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli saat kutsun kesätyöhaastatteluun, saatamme olla sinuun yhteydessä jo hakuaikana. Haastattelut järjestetään pääsääntöisesti helmi-maaliskuun aikana ja tehtävästä riippuen kesätyöt ajoittuvat huhti-syyskuun väliselle ajalle. Oman kesätyön pituudesta ja työajoista sovitaan työsopimusta tehtäessä.  


Vinkkejä hakemiseen ja kesätyöhaastatteluun

Jätä meille hakemuksesi täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme, jonne pääset hakuilmoituksesta. Toivomme, että tuot hakemuksellasi esille mikä hakemassasi tehtävässä kiinnostaa ja miksi olisit oikea henkilö tehtävään. Sinulla on mahdollisuus halutessasi liittää hakulomakkeelle myös esimerkiksi CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje. 

Mikäli saat kutsun kesätyöhaastatteluun: Onnittelut! On aina hienoa ja usein samalla jännittävääkin päästä työhaastatteluun. Työhaastattelu on mahdollisuus puolin ja toisin saada lisää tietoa työnhakijan ja avoimen työtehtävän yhteensopivuudesta.  Haluamme, että haastattelu kanssamme on mukava kokemus. Listasimme muutaman kysymyksen, joiden avulla voit valmistautua haastatteluun:

  • Miten esittelet itsesi ja kerrot omasta työkokemuksestasi?

  • Miksi kiinnostuit Veripalvelusta työpaikkana? Mikä hakemassasi tehtävässä erityisesti kiinnostaa?
  • Mitä olet aiemmissa työpaikoissa tai opinnoissasi oppinut, josta olisi hyötyä tässä tehtävässä?
  • Mitkä ovat vahvuutesi työntekijänä?
  • Missä asioissa haluaisit vielä kehittyä, entä mitä haluaisit oppia kesätyöpaikassasi?
  • Mitä haluaisit kysyä meiltä?

Haastatteluissa tarkistamme tehtävän kannalta oleelliset työ- ja opintotodistukset, joten otathan ne mukaasi. Tsemppiä haastatteluun!

Lisätietoja tehtävistä ja rekrytointiprosessista antavat rekrytoivat esimiehet (yhteystiedot hakuilmoituksissa) tai henkilöstöasiantuntija Katri Sani sähköpostilla katri.sani@veripalvelu.fi

 Lue kesätyökokemuksia