Haku Menu

Hoitaja Turun veripalvelutoimistoon

Haemme Turun veripalvelutoimistoon ja liikkuvaan veripalveluun hoitajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.1.-30.4.2020

Veripalvelu vastaa verenluovutusten ja -luovuttajien riittävyydestä Suomessa. Verenluovutustoiminnassa tehtäviimme kuuluvat verenluovuttajien rekrytointi, verenluovutusten järjestäminen ja veren keräys. Veripalvelussa työskentelee yli 150 hoitajaa ympäri maata.  


Tehtäväsi:

Työsi verenluovutuksen hoitajana sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia ja verenottoa. Hoitajana olet tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaat luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teet työsi asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti.  


Olemme paikalla, kun se sopii luovuttajille parhaiten – myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan työskentelemme tarvittaessa myös viikonloppuina ja arkipyhinä. Viikkotyöaika tehtävässä on 30h/vko.  


Odotamme sinulta:

Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa, ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta, tiimityötaitoja sekä valmiutta muuttuviin tilanteisiin. Olet motivoitunut rekrytoimaan uusia luovuttajia. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle:

Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa työyhteisössä ja mielenkiintoisessa työympäristössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja hyvään esimiestyöhön. Tarjoamme henkilökunnallemme myös mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa Veripalvelun toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Kehitämme Veripalvelua työpaikkana Great Place to Work® -toimintamallin mukaisesti: työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka! 


Lisätiedot ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa alue-esimies Pekka Kukko p. 029 3001 678.  Jätä hakemuksesi viimeistään 16.12.2019 tämän linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.