Haku Menu

Hoitaja tai alan opiskelija, liity auttamisen ketjuun!

Haemme sairaanhoitajia, kätilöitä tai terveydenhoitajia sekä alan opiskelijoita vuosilomasijaisiksi veripalvelutoimistoihimme Tampereelle, Kuopioon, Seinäjoelle ja Lahteen.

Veripalvelu vastaa verenluovutusten ja -luovuttajien riittävyydestä Suomessa. Verenluovutustoiminnassa tehtäviimme kuuluvat verenluovuttajien rekrytointi, verenluovutusten järjestäminen ja veren keräys. Verenluovutuksessa työskentelee yli 150 hoitajaa ympäri maata.

Tehtävä

Työ verenluovutuksen hoitajana sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia ja verenottoa. Hoitajana olet tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaat luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teet työsi asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti. Tehtävä voi sisältää matkustamista ja työskentelyä verenluovutustilaisuuksissa.

Olemme paikalla silloin, kun se sopii luovuttajille parhaiten – myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan työskentelemme tarvittaessa myös viikonloppuina ja arkipyhinä. Kesäsijaisuudet alkavat huhti-kesäkuun aikana ja päättyvät elo-syyskuussa.

Osaamisesi

Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa, ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä valmiutta muuttuviin tilanteisiin. Huomioimme valinnassa myös opiskelijat, joilla on opinnoista jäljellä viimeinen syventävä lukukausi, kaikki teoreettiset opinnot suoritettuina sekä mahdollisuus työskennellä huhtikuusta syyskuun loppuun. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen on tervetullut lisä.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa työyhteisössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat täyden perehdytyksen tehtäviisi. Tarjoamme työasun ja -jalkineet sekä lounasedun. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää, ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antavat esimiehet:
• Tampere: Päivi Metsola, p. 029 300 1727
• Kuopio: Paula Korhonen, p. 029 300 1667
• Seinäjoki: Anu Keisala, p. 029 300 1002
• Lahti: Nina Sauramäki, p. 029 300 1801

Jätä hakemuksesi viimeistään 17.2.2019 tämän linkin kautta. Merkitse hakemukseesi missä toimipaikassa/-paikoissa olet kiinnostunut työskentelemään. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävät sopivan henkilön löydyttyä.