Haku Menu

Bioanalyytikko, laboratoriohoitaja, laboratorioanalyytikko tai alan opiskelija, liity auttamisen ketjuun!

Haemme bioanalyytikoita, laboratoriohoitajia, laboratorioanalyytikoita tai alan opiskelijoita vuosilomasijaisuuksiin laboratoriopalveluihimme Helsingin Kivihakaan kesäksi 2019.

Veripalvelun laboratorioissa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektioseulontatutkimukset, veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset sekä laaja valikoima terveydenhuollon toimijoille tarjottavia erityisanalytiikan laboratoriotutkimuksia. Sairaaloille, terveyskeskuksille, neuvoloille ja yksityisille laboratorioille tarjottavat laboratoriopalvelumme kattavat veriryhmä-, hemostaasi-, kudossopeutuvuus- ja trombosyyttitutkimukset. Laboratorioissamme työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista.

Tehtävä

Laboratoriopalveluissa työskentelemme erikoisanalytiikan tiimeissä, joissa tehdään tutkimuksia monipuolisesti automaateilla ja manuaalisesti. Teemme tutkimuksia, kun niitä tarvitaan – jopa 24/7. Kesäsijaisena työskentelet pääosin päivävuorossa, tiimistä riippuen myös viikonloppuisin. Laboratorioissa noudatetaan jakso- tai liukuvaa työaikaa. Työ ei sisällä näytteenottoa.

Osaamisesi

Edellytämme bioanalyytikon/laboratoriohoitajan/laboratorioanalyytikon tutkintoa tai alan opintoja sekä aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta. Olet taitava tiimityöskentelijä ja pidät uusien asioiden oppimisesta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa työyhteisössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat täyden perehdytyksen tehtäviisi. Tarjoamme myös työasun ja -jalkineet, lounasedun sekä mahdollisuuden treenata omalla kuntosalillamme. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää, ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antavat tiimiesimiehet Paula Pyysalo p. 029 300 1936 Sirpa Virolainen p. 029 300 1854 ja Maria Laisi p. 029 300 1066.

Jätä hakemuksesi viimeistään 17.2.2019 tämän linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävät sopivan henkilön löydyttyä.