Haku Menu

Viestinnän tai markkinoinnin opiskelija, liity auttamisen ketjuun!

Tarjoamme työharjoittelu- / kesätyöpaikkaa viestinnän tai markkinoinnin opiskelijalle Suomen Punaisen Ristin Veripalvelussa Helsingin Kivihaassa kesällä 2019.


​Tehtäväsi

Työskentelet Veripalvelun viestintä- ja markkinointitiimissä tehden ja oppien monipuolisesti markkinointiviestinnän tehtäviä. Huolehdit mm. mainosaineistojen tuotannosta ja -trafiikista printtiin ja someen, ja suunnittelet ja toteutat verenluovutuksen ja Kantasolurekisterin aineistoja. Tehtäviisi kuuluu myös verkko- ja intranetsivujen päivittäminen.

Osaamisesi

Aiempi alan työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta toivomme, että olet opintojesi loppuvaiheessa. Edellytämme näyttöä aineistojen toteutuksesta, esimerkiksi graafisista harjoitustöistä tai teksteistä. Liitäthän työnäytteesi hakemukseen.

Arvostamme

  • ideointikykyä ja omatoimisuutta
  • tietoteknistä osaamista (mm. Illustrator, Indesign, Photoshop, MS Office)
  • järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta
  • yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
  • halua oppia uutta

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mukavan tiimin tueksesi. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää, ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka. Työharjoittelu on palkallinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Anne Lind, p. 029 300 1709 ma 11.3. klo 12–16, ti 12.3. klo 9-11 ja ke 13.3. klo 12–16.

Jätä hakemuksesi viimeistään 17.3.2019 tämän linkin kautta.