Haku Menu

Veripalveluapulainen, liity auttamisen ketjuun!

Haemme Seinäjoen veripalvelutoimistoon ja liikkuvaan veripalveluun tarvittaessa töihin kutsuttavaa veripalveluapulaista määräaikaiseen tehtävään 31.12.2016 saakka.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu on osa suomalaista terveydenhuoltoa. Vastaamme verenluovuttajien sekä -luovutusten riittävyydestä Suomessa. Verenluovutuksessa työskentelee yli 150 hoitajaa ympäri maata. Olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa.


Tehtäväsi
Työsi verenluovutustoiminnassa sisältää verenluovuttajien asiakaspalvelua ja huolehtimista päivittäisen työn sujumisesta. Työsi keskittyy luovuttajien vastaanottamiseen, heidän tietojen kirjaamiseen sekä kahvipisteen hoitamiseen. Teet työsi asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti.
Olemme paikalla, kun se sopii luovuttajille parhaiten – myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan työskentelemme tarvittaessa myös viikonloppuina ja arkipyhinä.


Edellytämme
Tehtävä sopii esimerkiksi terveydenhuoltoalan (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja) opiskelijalla, jolla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, huolellista työskentelyotetta sekä kykyä käyttää sujuvasti tietoteknisiä työkaluja. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen osaaminen on tervetullut lisä.


Tarjoamme
Tarjoamme merkityksellisen työn ja mielenkiintoisen työympäristön vapaaehtoisten luovuttajien parissa. Saat meiltä kattavan perehdytyksen asiakaspalveluun ja verenottoon liittyviin tehtäviin. Käytössäsi on lisäksi sähköinen oppimisympäristö ja perehdytysohjelma. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa alue-esimies Pekka Kukko, p. 029 300 1678 tai 050 374 0471.

Jätä hakemuksesi viimeistään 16.8.2016 tämän linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.