Haku Menu

Hoitaja, liity auttamisen ketjuun!

Haemme Kuopion veripalvelutoimistoon ja liikkuvaan veripalveluun vastaavaa hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.


Veripalvelu vastaa verenluovutusten ja -luovuttajien riittävyydestä Suomessa. Verenluovutustoiminnassa tehtäviimme kuuluvat verenluovuttajien rekrytointi, verenluovutusten järjestäminen ja veren keräys. Verenluovutuksessa työskentelee yli 150 hoitajaa ympäri maata.

Tehtäväsi

Vastaavana hoitajana huolehdit veripalvelutoimiston päivittäisestä toiminnasta, tavoitteiden toteutumisesta sekä ohjeiden ylläpitämisestä ja noudattamisesta. Vastaat omalta osaltasi henkilöstön perehdyttämisestä ja osallistut tiedottamiseen sekä yhteistyöhön paikallisten sidosryhmien kanssa. Osallistut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä työskentelet myös asiakaspalvelussa ja vastaat verenluovutuksiin liittyvistä tehtävistä. Hoitajana olet tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaat luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teet työsi asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti. 

Olemme paikalla, kun se sopii luovuttajille parhaiten – myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan työskentelemme tarvittaessa myös viikonloppuina ja arkipyhinä.

Edellytämme

Sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa sekä vähintään 2 vuoden kokemusta hoitajan tehtävästä. Sinulla on erinomaiset organisointitaidot ja omaat aktiivista kehittämisotetta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä valmiutta muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen osaaminen on tervetullut lisä.

Tarjoamme

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoisen työympäristön vapaaehtoisten luovuttajien parissa. Saat meiltä kattavan perehdytyksen asiakaspalveluun ja verenottoon liittyviin tehtäviin. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa alue-esimies Paula Korhonen, p. 029 300 1667 tai 050 390 3492.

Jätä hakemuksesi viimeistään 26.3.2017 tämän linkin kautta.