Haku Menu

Varastotyöntekijä, liity auttamisen ketjuun!

Haemme varastotyöntekijää vuosilomasijaiseksi Helsingin Kivihakaan ajalle 1.6.–31.8.2019.


Veripalvelun varastointi kattaa materiaali-, lääke- ja plasmavaraston hallinnan kuten materiaalien vastaanoton, varastoinnin ja toimittamisen sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Toiminto vastaa myös Veripalvelun sisäisestä logistiikasta esim. materiaalien kuljetuksesta osastoille ja sisäpostin jakelusta Kivihaassa.

Tehtäväsi


Työskentelet Veripalvelun logistiikka- ja varastotehtävissä tehden monipuolisesti varastonhoidon tehtäviä. Tarvittaessa osallistut myös liikkuvan veripalvelun toimintaan kuljettajana.

Osaamisesi


Edellytämme kokemusta varastotyöstä sekä reipasta työotetta, tarkkuutta ja huolellisuutta. Eduksi katsotaan trukkikortti, C1-tason kuorma-autokortti tai D1-tason linja-autokortti sekä piirturikortti ja ammattipätevyys. Sinulla on mahdollisuus työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.  

Tarjoamme


Meillä teet merkityksellistä työtä mukavassa työyhteisössä ja mielenkiintoisessa työympäristössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja täyden perehdytyksen tehtäviisi. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.  

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä varaston esimies Mikko Tuononen, p. 029 300 1833.

Jätä hakemuksesi viimeistään 12.5. tämän linkin kautta.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluja. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.