Haku Menu

Toiminnasta vastaava hoitaja Jyväskylään

Hoitaja, tule mukaan auttamisen ketjuun! Haemme Jyväskylän veripalvelutoimistoon toiminnasta vastaavaa hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen tehtävään.

Tehtäväsi:

Vastaavana hoitajana huolehdit veripalvelutoimiston päivittäisestä toiminnasta, tavoitteiden toteutumisesta sekä ohjeiden ylläpitämisestä ja noudattamisesta. Vastaat omalta osaltasi henkilöstön perehdyttämisestä ja osallistut tiedottamiseen sekä yhteistyöhön paikallisten sidosryhmien kanssa. Osallistut aktiivisesti myös toiminnan kehittämiseen.

Lisäksi työsi verenluovutustoiminnassa sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia, verenottoa, luovuttajien rekrytointia sekä huolehtimista päivittäisen työn sujumisesta. Vastaavana hoitajana olet tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaat luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teet työsi asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti.

Olemme paikalla, kun se sopii luovuttajille parhaiten – myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan työskentelemme tarvittaessa myös viikonloppuina ja arkipyhinä.

Odotamme sinulta:

Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa sekä useamman vuoden kokemusta hoitajan tehtävästä. Aiempi työnjohdollinen kokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta, tiimityötaitoja sekä valmiutta muuttuviin tilanteisiin. Sinulla on erinomaiset organisointitaidot ja aktiivista kehittämisotetta. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Veripalvelussa jokainen työntekijä on hengenpelastaja. Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Panostamme kattavaan perehdytykseen sekä hyvään esimiestyöhön. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka. Katso meistä ja työstämme kertova video tästä

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Liisa Romo p. 0505525277. Jätä hakemuksesi viimeistään 22.9. tämän linkin kautta.