Haku Menu

Tiedottaja, liity parhaaseen auttamisen ketjuun!

Haemme monipuolista viestintäosaajaa tiedottajan vakituiseen tehtävään Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun viestintä- ja markkinointitiimiin Helsinkiin.

Tehtävänäsi on Veripalvelun ulkoisen viestinnän suunnittelu, kehittäminen, toteutus ja seuranta. Olet strategisten hankkeiden keskeinen viestijä. Huolehdit mediasuhteista ja toimit sisällöntuottajana eri kanavissa.

Tehtäviisi kuuluu asiakas- ja sidosryhmäviestintä, mediatiedotus ja verkkoviestintä, mukaan lukien sosiaalisen median kanavat. Suunnittelet ja toteutat viestintäkampanjoita, -aineistoja ja uutiskirjeitä. Kirjoitat Veripalvelun toiminnasta kertovia juttuja mm. verkkosivuillemme ja Suomen Punaisen Ristin Avun Maailma -lehteen. Toimit Kantasolurekisterin lehden toimitussihteerinä. Huolehdit Veripalvelun tutkimus- ja tiedeviestinnästä sekä toimit viestinnän asiantuntijana erilaisissa projekteissa ja hankkeissa.

Edellytämme vahvaa ja monipuolista viestinnän työkokemusta ja alan tuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Etsimme tarinankertojaa: löydät näkökulmia ja osaat kirjoittaa laadukasta, kiinnostavaa sisältöä eri kanaviin. Sinulla on kokemusta median kanssa työskentelystä ja ymmärrystä median toimintatavoista. Sosiaalisen median työkalujen ja perusohjelmistojen (esim. Office) osaaminen on välttämätöntä.

Arvostamme
•    rohkeaa ja uteliasta asennetta
•    organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja aktiivista kehittämisotetta
•    luovaa ajattelua ja ketterää mieltä
•    SharePoint-osaamista, kuva- ja taitto-ohjelmistojen sekä videotyökalujen hallintaa
•    erinomaisia yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
•    sujuvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mukavan tiimin tueksesi. Teemme työtä, jolla on todella merkitystä! Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää; haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.


 

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Anne Lind, anne.lind@veripalvelu.fi tai p. 029 300 1709 (yhteydenotot mielellään 9.3., 15.3. tai 20.3. klo 9–17).

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.3.2017 tämän linkin kautta. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti, tarkempi aloituspäivä sovittavissa.