Haku Menu

Projektikoordinaattori, liity auttamisen ketjuun!

Haemme Veripalveluun projektikoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään 30.6.2020 asti.


Tehtäväsi


Työskentelet Veripalvelun Laadunhallinta-yksikössä M-Files-dokumenttienhallintajärjestelmän ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Tehtävänäsi on käyttäjien tukeminen ja kouluttaminen M-Files-järjestelmän käytössä sekä toimintaohjeiden ylläpidossa. Osallistut dokumenttienhallintajärjestelmän ja ohjejärjestelmän kehitykseen ja muutosten hallintaan, kuten testaamiseen ja testaamisen dokumentointiin. Lisäksi hoidat ohjejärjestelmän operatiiviseen ylläpitoon sekä Veripalvelun arkiston ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Osallistut työtehtäviisi liittyviin projekteihin.

Osaamisesi


Työ on toimistotyötä ja edellyttää sujuvaa tietojärjestelmien käyttöä ja kykyä omaksua uutta. Erityisesti Office-ohjelmien vankka osaaminen on edellytys työssä menestymiselle. Yhteistyösuhteet ulottuvat läpi organisaation, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukyky ovat keskeisiä. Työ vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta sekä aktiivista ja joustavaa työotetta.

Aiempi kokemus M-Filesista ja dokumenttienhallinnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme


Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat laatupäällikkö Marja Ahti, p. 029 300 1898 ja laatujohtaja Michael Jones, p. 029 300 1633.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.5.2019 tämän linkin kautta. Tehtävä voidaan täyttää sopivan hakijan löydyttyä.