Haku Menu

Markkinoinnin tai graafisen suunnittelun opiskelija, liity auttamisen ketjuun!

Tarjoamme työharjoittelupaikkaa markkinoinnin tai graafisen suunnittelun opiskelijalle Suomen Punaisen Ristin Veripalvelussa Helsingin Kivihaassa kesällä 2017.

Harjoittelijana työskentelet Veripalvelun viestintä- ja markkinointitiimissä tehden ja oppien monipuolisesti markkinointiviestinnän tehtäviä. Suunnittelet ja toteutat verenluovutuksen ja Kantasolurekisterin graafisia aineistoja. Päivität some-, verkko- ja intranetsivuja sekä kirjoitat markkinointiviestinnän tekstejä eri kanaviin. Huolehdit mainostrafiikista ja mainosaineistojen tuotannosta.

Aiempi alan työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta toivomme, että olet opintojesi loppuvaiheessa. Edellytämme näyttöä graafisesta suunnittelusta ja aineistojen toteutuksesta, esimerkiksi näytteitä harjoitustöistä.

Arvostamme
•    markkinointihenkistä asennetta
•    visuaalista silmää ja sujuvaa kynää
•    tietoteknistä osaamista (mm. MS Office, Illustrator, Indesign)
•    järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta
•    yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
•    halua oppia uutta

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mukavan tiimin tueksesi. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää, ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Anne Lind, p. 040 540 4566, anne.lind@veripalvelu.fi (ei tavoitettavissa viikolla 8).

Jätä hakemuksesi viimeistään 1.3.2017 tämän linkin kautta.