Haku Menu

Laboratorion tiimiesimies, liity auttamisen ketjuun!

Haemme tiimiesimiestä Veripalvelun laboratorioon Helsingin Kivihakaan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat myös vuoto- ja tukostaipumukset sekä trombosyyttitutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista kolmessa vuorossa ja kahdessa työaikamuodossa. 

Tehtäväsi

Toimit veriryhmätutkimuksia ja Veripalvelun 24/7-toimintaa hoitavan laboratoriotiimin tiimiesimiehenä vastaten tiimin operatiivisesta toiminnasta. Tehtäviisi kuuluvat tiimin henkilöstöasiat, laboratorion työjärjestelyiden suunnittelu sekä saumattoman yhteistyön varmistaminen Veripalvelun asiakkaiden ja sisäisten toimintayksiköiden kanssa. Osallistut aktiivisella panoksella työyhteisön, veripalvelu- ja laboratoriotoimintokokonaisuuden sekä niihin liittyvien prosessien kehittämiseen. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

Osaamisesi

Edellytämme sinulta usean vuoden kokemusta esimiestyöstä terveydenhuolto- tai diagnostiikka-alan laboratorioympäristössä. Sinulla on laboratoriohoitajan, bioanalyytikon tai vastaava laboratorion esimiestehtäviin soveltuva tutkinto. Kehität aktiivisesti toimintaamme yhteistyössä henkilöstön kanssa, otat rohkeasti vastuuta ja edistät työyhteisön toimivuutta. Hyvät vuorovaikutus-, ryhmätyö- ja organisointitaidot sekä joustava ja sitoutunut työote ovat tärkeitä työssäsi. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa työyhteisössä ja mielenkiintoisessa työympäristössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriojohtaja Jaana Mättö p. 050 390 3491 ti 31.7., to 2.8., ti 7.8. ja to 16.8. klo 9-11.

Jätä hakemuksesi viimeistään 20.8.2018 tämän linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä aikaisintaan 1.10.2018.