Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

​Haemme Veripalvelun tutkimusosastolle laboratoriohoitajaa tai laboranttia (tai vastaava koulutus) määräaikaiseen tehtävään 30.9.2020 asti.


Tehtävä

Tehtävässä työskentelet Veripalvelun tutkimusprojekteissa. Työ sisältää erityisesti tutkimusprojektien vaatimia solubiologisia ja näytteiden käsittelyyn liittyviä vaihtelevia tehtäviä.   

Osaamisesi

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta näytteiden käsittelystä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää omatoimisuutta ja yhteistyökykyä.  Toivomme sinulta aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset riittävää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä osaavassa tutkimustiimissä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Jukka Partanen (p. 029 300 1759, jukka.partanen@veripalvelu.fi)

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 22.9. tämän linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Veripalvelun tutkimustoiminnan tavoitteena on tuottaa tieteellistä tietoa toimialueeltaan. Tutkimusbudjetti on noin 3 miljoonaa €/vuosi ja siitä vähintään kolmasosa on katettu ulkoisella tutkimusrahoituksella. Vuosittain julkaisemme 20–30 tiedejulkaisua ja Veripalvelussa on valmistunut yli 60 väitöskirjaa. Tutkimusaiheitamme ovat erityisesti soluterapia, verenluovuttajien terveyden tutkimus sekä veren ja kudosten sopivuus. Tutkimusosastolla toimii myös Veripalvelun biopankki, joka rekrytoi verenluovuttajia.