Haku Menu

Laboratorihoitaja tai laborantti, liity auttamisen ketjuun!

Haemme laboratoriohoitajaa/laboranttia Veripalvelun Tutkimus ja tuotekehitys -yksikköön määräaikaiseen tehtävään 15.2.2021 saakka.

​Veripalvelun Tutkimusosasto Helsingin Kivihaassa hakee laboratoriohoitajaa/laboranttia (tai vastaava koulutus) Veripalvelun Biopankin projektityöhön, erityisesti pystyttämään seerumi- ja plasmanäytteiden keruuta. Veripalvelun Biopankki toimii verenluovuttajien biopankkina. Projektissa pystytetään seerumin ja plasman keräys- ja käsittelyprosessit ja sitä tehdään yhteistyönä mm. verenluovutuskeskusten kanssa. Tehtävä on kokoaikainen.

Työn menestyksekäs suorittaminen vaatii omatoimisuutta ja hyvää yhteistyökykyä sekä osaamista näyteprosessien hallinnasta ja laboratoriolaitteiden ohjelmistojen käytöstä. Eduksi katsotaan laboratorion näytteidenhallintajärjestelmien (LIMS) käyttökokemus ja muu tietotekninen osaaminen.

Tarjoamme merkityksellisen ja arvokkaan työn sekä mukavan tiimin tueksesi. Teemme työtä, jolla on todella merkitystä! Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää; haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Tiina Wahlfors, tiina.wahlfors@veripalvelu.fi tai tuotekehitysasiantuntija Jonna Clancy, jonna.clancy@veripalvelu.fi.


Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2019 tämän linkin kautta. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.