Haku Menu

Laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko Kivihakaan

Haemme laboratoriohoitajaa tai bioanalyytikkoa vuorotteluvapaan sijaisuuteen Veripalvelun laboratorioon Helsingin Kivihakaan ajalle 1.10.2021-29.3.2022.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta. Huolehdimme verenluovutuksesta, tuotamme sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektioseulontatutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista kolmessa vuorossa ja kahdessa työaikamuodossa.


Tehtäväsi

Tehtäväsi liittyy laboratorioanalytiikkaan, jota tuotetaan verivalmistehuollon sekä terveydenhuollon sektorille tarjottavien tutkimuspalveluiden tarpeisiin. Laboratoriotutkimuksia tehdään monipuolisesti sekä automaatiolla että manuaalisesti. Laboratoriossa noudatetaan jaksotyöaikaa. Tehtävä on kokoaikainen ja työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Valittavan henkilön tulee täyttää voimassaolevat vuorotteluvapaan sijaista koskevat ehdot. 


Osaamisesi

Edellytämme aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta. Eduksi katsotaan kokemus laboratoriotyöstä, erityisesti veriryhmätutkimuksista ja laboratorioautomaatiosta. Osaat tehdä ryhmätyötä eri tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät uusien asioiden oppimisesta ja käytännön prosessien kehittämisestä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka. Katso meistä ja työstämme kertova video tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Maria Laisi, puh. 044 434 4309, aikavälillä 2.8 - 10.8.2021.

Jätä hakemuksesi viimeistään 10.8.2021 hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa.


Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.