Haku Menu

Laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko, liity auttamisen ketjuun!

Haemme laboratoriohoitajaa tai bioanalyytikkoa Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun laboratorioihin Helsingin Kivihakaan määräaikaiseen sijaisuuteen 14.5.2017 saakka. Tehtävä on kokoaikainen.

​Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat myös vuoto- ja tukostaipumukset sekä trombosyyttitutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista.

Tehtäväsi

Tehtävä kohdentuu ensisijaisesti veriryhmätutkimuksiin. Tutkimuksia tehdään monipuolisesti automaateilla ja manuaalisesti. Laboratorioissa noudatetaan jaksotyöaikaa.

Edellytämme

Edellytämme aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta sekä valmiutta työskennellä monipuolisesti laboratoriotoiminnon eri osa-alueilla. Kokemus veriryhmätutkimuksista, verensiirtoserologinen osaaminen sekä kokemus kolmivuorotyöstä katsotaan eduksi. Osaat tehdä ryhmätyötä tiimissä kuin tiimissä ja pidät uusien asioiden oppimisesta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja osaavassa työyhteisössä. Veripalvelu tarjoaa ainutlaatuisen työympäristön, jossa työtä tehdään yhteistyössä sairaala-asiakkaiden, vapaaehtoisten verenluovuttajien sekä Veripalvelun eri toimintojen kanssa. Saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi on sähköinen oppimisympäristö ja Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Saara Kokkonen (saara.kokkonen@veripalvelu.fi).

Jätä hakemuksesi viimeistään 18.12.2016 tämän linkin kautta.