Haku Menu

Laboratoriohoitaja, bioanalyytikko tai laboratorioanalyytikko laboratoriopalveluihin

Haemme kahta laboratoriohoitajaa/laboratorio- tai bioanalyytikkoa laboratoriopalveluihin, Kivihakaan, yhteen toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään ja yhteen määräaikaiseen tehtävään 31.1.2022 asti.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista kolmessa vuorossa ja kahdessa työaikamuodossa. 


Tehtäväsi

Tehtäväsi liittyy luovuttajan ja potilaan välisen sopivuuden varmentamiseen tarvittavaan erityisanalytiikkaan, jota tarjotaan terveydenhuollon sektorille. Työtehtäviin kuuluu mm. laboratorioanalyysien tekoa, tulosten raportointia ja toiminnon ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Työtä tehdään monipuolisesti automaateilla ja manuaalisesti, myös ilta- ja yöaikaan sekä viikonloppuisin. 

Osaamisesi

Edellytämme hakijalta aktiivista ja sitoutunutta työotetta sekä valmiutta työskennellä monipuolisesti laboratoriotoiminnon eri osa-alueilla joustavasti myös päivystysaikaan. Kokemus DNA-tekniikoista, solunäytteiden käsittelystä, immunologisista menetelmistä ja laboratorioautomaatiosta antaa hyvät valmiudet tehtävien hoitamiseen. Osaat tehdä ryhmätyötä eri tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät uusien asioiden oppimisesta ja käytännön prosessien kehittämisestä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kokemusta yötöistä. Tehtävissä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävän palkkaus määräytyy Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka. Katso työstämme kertova video täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Paula Pyysalo, p. 050 360 4103. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan.
Jätä hakemuksesi viimeistään 24.1.2021 hakemuslomakkeen kautta.