Haku Menu

Laboratoriohoitaja/bioanalyytikko/laboratorioanalyytikko, liity auttamisen ketjuun!

Haemme laboratoriohoitajaa, bioanalyytikkoa tai laboratorioanalyytikkoa Veripalvelun laboratorioon Helsingin Kivihakaan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.


Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat myös vuoto- ja tukostaipumukset sekä trombosyyttitutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista kolmessa vuorossa ja kahdessa työaikamuodossa.

Tehtäväsi


Työskentelet ensisijaisesti verenluovuttajien infektiotutkimuksiin ja verivalmisteiden laadunvalvontatutkimuksiin kohdentuvassa tehtävässä. Tutkimuksia tehdään monipuolisesti laboratorioautomaatiota hyödyntäen. Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään kolmessa vuorossa. Laboratoriossa noudatetaan jaksotyöaikaa.

Osaamisesi


Edellytämme aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta sekä valmiutta työskennellä monipuolisesti laboratoriotoiminnon eri osa-alueilla. Kokemus laboratorioautomaation käytöstä ja mikrobiologisista tutkimuksista antaa hyvät valmiudet tehtävän hoitoon. Kokemus kolmivuorotyöstä katsotaan eduksi.
Osaat tehdä ryhmätyötä eri tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät uusien asioiden oppimisesta ja käytännön prosessien kehittämisestä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

 
Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Sirpa Virolainen, puh 050 374 0242 arkisin klo 12–13.

Jätä hakemuksesi viimeistään 19.5.2019 tämän linkin kautta. Aloitus tehtävässä on 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.