Haku Menu

Laboratoriohoitaja, bioanalyytikko tai laboratorioanalyytikko

Haemme laboratoriohoitajaa, bioanalyytikkoa tai laboratorioanalyytikkoa Veripalvelun laboratorioon Helsingin Kivihakaan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

pisara-ketjun kuva

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista kolmessa vuorossa ja kahdessa työaikamuodossa.

Tehtäväsi:

Tehtäväsi liittyy laboratorioanalytiikkaan, jota tuotetaan verivalmistehuollon sekä terveydenhuollon sektorille tarjottavien tutkimuspalveluiden tarpeisiin. Laboratoriotutkimuksia tehdään monipuolisesti sekä automaatiolla että manuaalisesti. Päivystysaikana tehtävään kuuluu laboratoriotyön lisäksi veritilausten vastaanottamista sekä verivalmisteiden lähetystä eri terveydenhuollon yksiköihin. Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään kolmessa vuorossa. Laboratoriossa noudatetaan jaksotyöaikaa.

Osaamisesi

Arvostamme aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta sekä valmiutta työskennellä monipuolisesti laboratoriotoiminnon eri osa-alueilla. Kokemus veriryhmätutkimuksista, verensiirtoserologinen osaaminen sekä kokemus kolmivuorotyöstä katsotaan eduksi. Osaat tehdä ryhmätyötä eri tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät uusien asioiden oppimisesta ja käytännön prosessien kehittämisestä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja hyvään esimiestyöhön. Tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa Veripalvelun toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävän palkkaus määräytyy Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja pyrimme jatkuvasti kehittämään Veripalvelua työpaikkana! Katso työstämme kertova video täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Maria Laisi puh. 044 434 4309.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 29.5.2022 sähköisen hakulomakkeemme kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.