Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

Haemme laboratoriohoitajaa, bioanalyytikkoa tai laboratorioanalyytikkoa Veripalvelun laboratorioon Helsingin Kivihakaan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

​Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat myös vuoto- ja tukostaipumukset sekä trombosyyttitutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista kolmessa vuorossa ja kahdessa työaikamuodossa.

Tehtäväsi


Tehtäväsi liittyy laboratorioanalytiikkaan, jota tuotetaan verivalmistehuollon sekä terveydenhuollon sektorille tarjottavien tutkimuspalveluiden tarpeisiin. Laboratoriotutkimuksia tehdään monipuolisesti sekä automaatiolla että manuaalisesti. 24/7-tehtävääsi kuuluu laboratoriotyön lisäksi työskentely verivalmisteiden tilaus-toimitusosiossa. Tehtävä ovat kokoaikainen ja työtä tehdään kolmessa vuorossa. Laboratoriossa noudatetaan jaksotyöaikaa.

Osaamisesi


Edellytämme aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta sekä valmiutta työskennellä monipuolisesti laboratoriotoiminnon eri osa-alueilla. Kokemus veriryhmätutkimuksista, verensiirtoserologinen osaaminen sekä kokemus kolmivuorotyöstä katsotaan eduksi. Osaat tehdä ryhmätyötä eri tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät uusien asioiden oppimisesta ja käytännön prosessien kehittämisestä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

 
Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Maria Laisi, puh 044 434 4309 ma-ke klo 11–12.

Jätä hakemuksesi viimeistään 20.2.2019 tämän linkin kautta. Aloitus tehtävässä on 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.