Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

Haemme laboratoriohoitajia, bioanalyytikoita tai laboratorioanalyytikoita Veripalvelun laboratorioon Helsingin Kivihakaan kahteen määräaikaiseen tehtävään 31.8.2019 asti.

​Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat myös vuoto- ja tukostaipumukset sekä trombosyyttitutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista kolmessa vuorossa ja kahdessa työaikamuodossa.

Tehtäväsi

Tehtäväsi kohdentuvat ensisijaisesti kudossopeutuvuus- ja hemostaasitutkimuksiin sekä näytteiden vastaanottoon ja esikäsittelyyn. Tutkimuksia tehdään monipuolisesti automaateilla ja manuaalisesti. Tehtäviin sisältyy työskentelyä myös ilta- ja yöaikaan sekä viikonloppuisin.

Edellytämme

Edellytämme aktiivista ja sitoutunutta työotetta sekä valmiutta työskennellä monipuolisesti laboratoriotoiminnon eri osa-alueilla joustavasti myös päivystysaikaan. Kokemus DNA-tekniikoista, solunäytteiden käsittelystä, immunologisista menetelmistä ja laboratorioautomaatiosta antaa hyvät valmiudet tehtävien hoitamiseen. Osaat tehdä ryhmätyötä eri tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät uusien asioiden oppimisesta ja käytännön prosessien kehittämisestä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävissä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Veripalvelussa olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa ti-to klo 9-10 tiimiesimies Paula Pyysalo, p. 029 300 1936.

Jätä hakemuksesi viimeistään 20.2.2019 tämän linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.