Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

Haemme laboratoriohoitajaa, bioanalyytikkoa tai laboratorioanalyytikkoa Veripalvelun laboratorioon Helsingin Kivihakaan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat myös vuoto- ja tukostaipumukset sekä trombosyyttitutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista kolmessa vuorossa ja kahdessa työaikamuodossa.

Tehtäväsi

Tehtäväsi liittyy luovuttajan ja potilaan välisen sopivuuden varmentamiseen tarvittavaan erityisanalytiikkaan, jota tarjotaan terveydenhuollon sektorille. Työtehtäviin kuuluu mm. laboratorioanalyysien tekoa, tulosten raportointia ja toiminnon ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Työtä tehdään monipuolisesti automaateilla ja manuaalisesti, myös ilta- ja yöaikaan sekä viikonloppuisin.

Osaamisesi

Edellytämme aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta sekä valmiutta työskennellä monipuolisesti laboratoriotoiminnon eri osa-alueilla. Kokemus solu- ja verinäytteiden käsittelystä, immunologisista menetelmistä, DNA-tekniikoista ja laboratorioautomaatiosta sekä yötyökokemus antavat hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen. Osaat tehdä ryhmätyötä eri tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät uusien asioiden oppimisesta ja käytännön prosessien kehittämisestä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Veripalvelussa olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Saat meiltä täyden perehdytyksen tehtäviisi ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa ti-to klo 9-10 tiimiesimies Paula Pyysalo, p. 029 300 1936.

Jätä hakemuksesi viimeistään 23.4.2018 tämän linkin kautta. Tehtävässä on mahdollista aloittaa aikaisintaan 1.7.2018 tai sopimuksen mukaan myöhemmin.