Haku Menu

Laboratorioasiantuntija, liity auttamisen ketjuun!

Haemme MIKROBIOLOGIA / BIOKEMISTIÄ Helsingin Kivihakaan toistaiseksi voimassa olevaan laboratorioasiantuntijan tehtävään.


Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat myös vuoto- ja tukostaipumukset sekä trombosyyttitutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista.

Tehtäväsi

Laboratorioasiantuntijana toimit monipuolisesti Veripalvelun analytiikan osa-alueilla. Ensisijaisesti tehtäväsi on toimia asiantuntijana verenluovuttajanäytteiden ja verivalmisteiden laboratoriotutkimusprosessissa, mutta tuet asiantuntijuudellasi myös muuta analytiikkaa. Osallistut laboratoriotoiminnan kehittämiseen erityisesti automaatiolaboratoriomme osalta.

Toimit laboratoriopalvelujen asiantuntijatiimissä, joka tekee tiivistä yhteistyötä muun laboratoriohenkilöstön, asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Työhösi kuuluu tutkimusmenetelmien ja prosessien ylläpito ja validoinnit, laboratoriotulosten arviointi sekä teknologioiden ja toiminnan kehittäminen. Seuraat myös aktiivisesti omaa alaasi.

Edellytämme

Edellytämme luonnontieteellisen tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden työkokemukseen perustuvaa vankkaa käytännön osaamista laboratoriotutkimuspalveluiden tuottamisesta ja laboratorioautomaatiosta. Omaat syvällistä osaamista kliinisten tutkimusten laboratorioprosessien hallinnassa sekä hyvää teorian hallintaa kliinisessä mikrobiologiassa, immunologiassa tai kemiassa. Hyvät tietotekniset taidot ja laboratorioalan erikoispätevyys katsotaan eduksi.

Sinulla on vastuullinen ja joustava työote ja tartut rohkeasti uusiin tilanteisiin. Kehität aktiivisesti toimintaa ja toimit sujuvasti myös ylläpitäjänä. Olet tiedonjanoinen ja pidät osaamisesi ajan tasalla. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden monipuolisiin tehtäviin sekä uuden oppimiseen kehittyvässä ja osaavassa asiantuntijayhteisössä. Veripalvelu on työympäristö, jossa selkeät toimintatavat, laatujärjestelmä sekä arvot ohjaavat työskentelyämme. Tukea työhösi antaa kattava perehdytys. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa 31.7–2.8. osastonjohtaja Mervi Lankinen, p. 029 300 1697 (ma, ti, ke, klo 9-11) ja 7.8–18.8. laboratoriojohtaja Jaana Mättö, p. 029 300 1737 (ke, pe klo 9-11).

Jätä hakemuksesi viimeistään 20.8.2017 tämän linkin kautta.