Haku Menu

Laboratorioasiantuntija, liity auttamisen ketjuun!

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien äitien veriryhmätutkimukset. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat myös vuoto- ja tukostaipumukset sekä trombosyyttitutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista.


Haemme Suomen Punaisen Ristin Veripalveluun Helsingin Kivihakaan SAIRAALAKEMISTIÄ / BIOKEMISTIÄ / BIOLOGIA toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Tehtäväsi

Laboratorioasiantuntijana toimit monipuolisesti Veripalvelun erityisanalytiikan osa-alueilla. Tehtäväsi painopiste on vuoto- ja tukostaipumusten sekä trombosyyttien laboratoriotutkimusprosesseissa, mutta tuet asiantuntijuudellasi myös muuta analytiikkaa. Työhösi kuuluu laboratoriotulosten arviointi, tutkimusmenetelmien ja prosessien ylläpito ja validoinnit sekä teknologioiden ja toiminnan kehittäminen. Toimit laboratoriopalvelujen asiantuntijatiimissä, joka tekee tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme

Luonnontieteellisen tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden työkokemukseen perustuvaa vankkaa käytännön osaamista laboratoriotutkimuspalveluiden tuottamisesta. Omaat syvällistä osaamista kliinisten tutkimusten laboratorioprosessien hallinnassa sekä hyvää teorian hallintaa kliinisessä kemiassa, immunologiassa, immunohematologiassa tai immunogenetiikassa. Sairaalakemistin tai muun vastaavan laboratorioalan erikoispätevyys katsotaan eduksi.

Sinulla on vastuullinen ja joustava työote ja tartut rohkeasti uusiin tilanteisiin. Ylläpidät ja kehität toimintaa aktiivisesti. Olet tiedonjanoinen ja pidät osaamisesi ajan tasalla. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä tietotekniset valmiudet.

Tarjoamme

Mahdollisuuden monipuolisiin tehtäviin sekä uuden oppimiseen kehittyvässä ja osaavassa asiantuntijayhteisössä. Veripalvelu on työympäristö, jossa selkeät toimintatavat, laatujärjestelmä ja arvot ohjaavat työskentelyämme. Tukea työhösi antaa kattava perehdytys. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Mervi Lankinen, puh. 029 300 1697 (arkisin klo 9-11).

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 23.10.2016 tämän linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.