Haku Menu

Laatujohtaja, liity auttamisen ketjuun!

Haemme laatujohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.


Tehtäväsi

Veripalvelun laadunhallinta- ja laadunvarmistusprosessit määrittelevät keinot, joilla varmistetaan luovuttajien, potilaiden ja valmisteiden turvallisuus. Laatujohtajana kehität laadunhallinnan vastuualuetta Veripalvelun arvojen ja strategian sekä asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Vastaat menettelytavoista, joilla varmistetaan, että Veripalvelun viranomaissäädellyt toiminnot täyttävät lain ja toimilupien asettamat vaatimukset. Huolehdit, että toiminnassa noudatetaan Veripalvelun toiminta- ja johtamisjärjestelmää. Vastaat laadunhallinnan periaatteista yhdessä johdon kanssa ja koordinoit suunniteltujen laatutavoitteiden toteuttamista. Toimit operatiivisen johdon tukena laadunhallinnassa ja kehittämisessä. Vastaat toimintajärjestelmän kuvauksesta sekä dokumenttien- ja ohjeidenhallintaprosessien toimivuudesta ja tehokkuudesta.

Toimit laadunhallintayksikön esimiehenä vastaten tiimin henkilöstöasioista ja osaamisen kehittämisestä. Lisäksi vastaat vastuualueesi budjetoinnista, toiminnan kehittämisestä ja toimintasuunnitelmien toteutumisesta. Raportoit johtoryhmän jäsenelle. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Osaamisesi

Edellytämme vankkaa kokemusta laadunhallinnasta, johtamis- ja kehittämiskykyä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme terveydenhuolto- tai lääkealan sekä viranomaisvaatimusten tuntemusta. Laatujohtajana teet tiivistä yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa, joten erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot ovat tehtävässä onnistumisen edellytys. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme haastavan ja merkityksellisen työn innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Aranko (johtaja; laadunhallinta, tutkimus ja tuotekehitys), p. 040 060 2429 tai kari.aranko@veripalvelu.fi.

Jätä hakemuksesi viimeistään 15.5.2019 tämän linkin kautta.