Haku Menu

Lääkäri verenluovutukseen

Haemme lääkäriä verenluovutukseen pääkaupunkiseudulle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

​Etsimme lääkäriä, jota kiinnostaa työskentely innostavassa työilmapiirissä, jatkuvasti uudistuvassa organisaatiossa, yhdessä monien alojen ammattilaisten kanssa. Veripalvelussa työskentelet merkityksellisellä, ainutlaatuisella lääketieteen osa-alueella; voit kehittyä täällä verihuollon asiantuntijaksi.

Tehtäväsi

Tehtävässäsi toimit verenluovutuksen lääketieteellisenä tukena ja asiantuntijana verenluovuttajien valintaan liittyvissä kysymyksissä. Työssäsi voit hyödyntää kliinistä osaamistasi ja lääkärin ammattitaitoasi ketjussa, joka alkaa verenluovuttajasta ja päättyy sairaalapotilaan hoitoon.

Toimenkuvaasi voidaan liittää kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta lisäksi muita tehtäviä kuten esimerkiksi tieteellistä tutkimustyötä, työskentelyä laboratorion asiantuntijana, tai verivalmisteisiin liittyvää asiantuntijatyötä. Työhön voi kuulua myös kansainvälistä yhteistyötä.

Työskentelet pääkaupunkiseudulla ja työtä on mahdollista tehdä osin etätyönä. Työaikasi on liukuva ja työhösi sisältyy puhelinpäivystystä arkipäivisin klo 8-17 välillä. Työssä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä. Pystyt tarvittaessa työskentelemään myös ruotsiksi tai englanniksi. 

Tarjoamme

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuudet jatkuvaan kouluttautumiseen. Panostamme työympäristön ja -kulttuurin kehittämiseen ja työntekijämme viihtyvät meillä hyvin. Huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista ja tarjoamme mahdollisuuden osaamisen monipuoliseen kehittämiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Katso työstämme kertova video täältä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Johanna Castrén (Verenluovutustoiminnan vastaava lääkäri), puh. 050 396 9429, johanna.castren@veripalvelu.fi tai Satu Pastila (Verenluovutuksen johtaja), puh. 045 6746334, satu.pastila@veripalvelu.fi

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.01.2022 hakulomakkeen kautta. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.   

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluja. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.