Haku Menu

Liity auttamisen ketjuun!

Haemme kahta lääkäriä vakituisiin tehtäviin Suomen Punaisen Ristin Veripalveluun pääkaupunkiseudulle.


LÄÄKÄRI VERENLUOVUTUSTA TUKEVIIN TEHTÄVIIN

Tehtäväsi on toimia verenluovutuksen tukena. Toimit lääketieteellisenä asiantuntijana ja toimenkuvaasi koostuu ensisijaisesti seuraavista tehtävistä: verenluovuttajien valintaan ja verenluovutuksen turvallisuuteen liittyvä lääketieteellinen tuki sekä verenluovuttajien laboratoriotulosten arviointi ja niihin liittyvät toimet. Toimenkuvaasi liitetään kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta lisäksi muita tehtäviä kuten verenluovutuksen terveysvaikutusten tieteellistä tutkimustyötä, Veripalvelun viestinnän tukea tai verivalmisteketjun asiantuntijatukea.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työtehtäviin. Aiempi työskentely verihuoltoketjussa tai kokemus tutkimustyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme kykyä soveltaa lääkärin osaamista verenluovutustoiminnan tueksi sekä aktiivista kehittämisotetta.

Työaikasi on liukuva ja työhösi sisältyy puhelinpäivystystä pääosin arkipäivisin (päiväsaikaan ja alkuiltoihin sijoittuen). Työssä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, päätöksentekokykyä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä. Pystyt tarvittaessa työskentelemään myös ruotsiksi ja englanniksi. 

Lisätietoja tehtävästä antavat verenluovutustoiminnan vastaava lääkäri Johanna Castrén, p. 050 396 9429 ja johanna.castren@veripalvelu.fi sekä verenluovutuksen johtaja Satu Pastila, p. 045 6746334 ja satu.pastila@veripalvelu.fi.

ERIKOISLÄÄKÄRI KLIINISIIN KONSULTAATIOIHIN

Erikoislääkärinä toimit verensiirtojen ja verivalmisteiden kliinisen käytön asiantuntijana. Tuet osaamisellasi verensiirtolääketieteen ja muiden toimialaamme kuuluvien hoitomuotojen kuten elinsiirtotoimintaa tukevien laboratoriotutkimusten ja uusien soluterapioiden kehittämistä Veripalvelussa ja muualla suomalaisessa terveydenhuollossa. Osallistut Veripalvelun projekteihin ja viet alaasi eteenpäin tutkimustyön kautta.

Erikoisalasi voi olla esimerkiksi anestesiologia ja tehohoito tai kliininen hematologia, mutta myös muut erikoisalat tulevat kysymykseen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työtehtäviin. Aiempi kokemus verihuoltoketjussa työskentelystä ja tutkimustyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista kehittämisotetta ja verkostoitumista kotimaassa sekä kansainvälisesti.

Työaikasi on liukuva ja työhösi sisältyy puhelinpäivystystä. Työssä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä. Pystyt tarvittaessa työskentelemään myös ruotsiksi ja englanniksi. Tehtävä voidaan täyttää myös osa-aikaisena.

Lisätietoja tehtävästä antavat apulaisylilääkäri Jouni Lauronen, p. 050 374 1177 tai jouni.lauronen@veripalvelu.fi sekä lääketieteellinen johtajat Jarkko Ihalainen, p. 050 413 9895 tai jarkko.ihalainen@veripalvelu.fi.


Meillä teet merkityksellistä työtä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöillemme erinomainen työpaikka.


Jätä hakemuksesi viimeistään 18.10. tämän linkin kautta. Molempiin tehtäviin haetaan samalla hakulomakkeella. Voit tarkentaa hakemuksen avoimissa kentissä kumpaa tehtävää olet ensisijaisesti hakemassa.

Suomen_parhaat_työpaikat_2019_FIN_RGB.png